Închide meniul
Foto

Sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan, la 50 de ani: „Trebuie să fiu impecabilă pentru iubitul meu!”. Transformare uluitoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 martie 2023, 9:37

Sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan, la 50 de ani: „Trebuie să fiu impecabilă pentru iubitul meu!”. Transformare uluitoare

Sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan, la 50 de ani

Anamaria Prodan, alături de Sarah Dumitrescu / Instagram

S-a aflat care este sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan, la 50 de ani, pentru a fi în formă. Agentul de jucători anunţă că este într-o nouă relaţie, chiar dacă încă se judecă cu Laurenţiu Reghecampf în procesul de divorţ. Antrenorul lui Neftchi Baku şi-a refăcut viaţa cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit anul trecut un băieţel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a suferit o transformare surprinzătoare şi a slăbit mai multe kilograme. A ţinut o dietă drastică şi se declară mulţumită că a ajuns în cea mai bună formă. „Am ajuns la măsura 34. Sunt cam ca Rebeca (n.r. fiica ei, Rebecca Dumitrescu)„.

Sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan, la 50 de ani

Impresarul susţine că sunt zile în care bea doar apă şi nu mănâncă nimic. Aşa a ajuns să cântărească 56 de kilograme, cât avea înainte de căsătoria cu Laurenţiu Reghecampf (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Este de nerecunoscut.

Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil. Trebuie să fiu impecabilă pentru copiii mei, pentru iubitul meu, pentru voi (nr. public), așa trebuie să fie un om care, zic eu, că a muncit o viață să fie exemplu.

Beau doar apă plată, atât. Pentru mine fericirea înseamnă să stau cu copiii mei, cu Sarah care a venit cu mine în seara asta (nr. la premiera filmului Haita de acțiune), cu cealaltă, și cu bebele meu, să-i văd mari si fericiți. Sunt mândră de copiii mei și ei sunt mândri de mine„, a declarat Anamaria Prodan pentru ego.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan vrea să uite definitiv de scandalul cu Laurenţiu Reghecampf. Îi cere totuşi acestuia să nu uite de Bebeto.

Vreau să se termine circul ăsta. Am muncit în viața mea prea mult să stau în mocirla asta. Fiecare are viața lui. Dacă vrea să-și vadă copiii am declarat răspicat: știe adresa. De ani îl așteaptă copiii fără să îi ceară ceva. Doar să-l vadă. Vrea bine, nu vrea, la fel. Eu atât îmi doresc. Să nu mai aud cuvântul proces sau Reghecampf ce a făcut, ce a mai deschis. Am viața mea superbă, liniștită, fericită. Eu și copiii mei am mers mai departe demni și drepți ca lumânarea. Și așa vom rămâne„, a mai spus Anamaria Prodan.

Agentul FIFA a dezvăluit că este de mai multe luni într-o relaţie cu un bărbat pe care l-a prezentat deja copiilor ei. Impresarul are două fete din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, pe Sarah şi Rebecca, şi un băiat cu Reghecampf, pe Bebeto.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah Dumitrescu, cu ochii în lacrimi când a vorbit de Laurenţiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia pe care o are cu Laurenţiu Reghecampf. Cu lacrimi în ochi, fiica cea mică a Anamariei Prodan a spus că Laurenţiu Reghecampf a „rupt” orice legătură cu ea.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a recunoscut faptul să a fost „rănită” de decizia lui Laurenţiu Reghecampf de a se despărţi de mama ei.

Nu am mai vorbit. În capul meu, eşti tatăl meu vitreg, tu ar trebui să mă cauţi, tu m-ai crescut. Şi el nu a vrut nicio relaţie cu noi. Din ce am auzit, nu vrea să aibă nimic de-a face cu noi. Nu pot să mă rog de cineva să-mi fie alături. Cred că dacă vrei să faci asta, bine. Dacă nu, iar bine. Nu am nimic de zis. Am fost foarte dezamăgită.

Ştie ce a făcut, cum ne-a rănit, nu am să-i spun nimic, cred că ştie deja (n.r. – dacă i-ar spune ceva în cazul în care s-ar întâlni cu el)„, a spus Sarah Dumitrescu în esclusivitate pentru AS.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și