Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbaţi: „Te ador! Regina!”

Reclamă

Publicat: 9 ianuarie 2023, 11:14 / Actualizat: 9 ianuarie 2023, 13:07

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbaţi: „Te ador! Regina!”

Sarah Dumitre

Colaj Youtube

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbaţi după ultima apariţie. Fiica cea mică a vedetei calcă pe urmele mamei sale şi face senzaţie la fiecare apariţie în public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu a avut parte de o vacanţă de vis în Paris. Iar imaginile postate au creat isterie printre fani. Sarah Dumitrescu a fost luată cu asalt, mai ales de bărbaţi, pe reţelele de socializare. Imaginile au primit mii de apreciari, iar comentariile au fost copleşitoare.

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbaţi după ultima apariţie

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a primit un potop de complimente din partea fanilor. Dacă foarte mulţi s-au rezumat în a-i trimite inimioare, alţii şi-au luat inima în dinţi şi au postat comentarii.

Te ador!„, „Super Regină” sau „Eşti superbă” au fost câteva dintre comentariile făcute de fani.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan: „Arăt perfect!”

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor.

Reclamă

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Și Anamaria Prodan spunea, în trecut, că nu și-a făcut nicio operație estetică. Chiar s-a declarat împotriva acestor procedee de „întinerire”.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah Dumitrescu şi-a dat mama de gol

Sarah Dumitrescu şi-a dat mama de gol. Baschetbalista în vârstă de 22 de ani a dezvăluit că are o relație foarte apropiată cu Anamaria Prodan și că se sfătuiește cu ea chiar și în privința iubiților ei. Sarah este fica cea mică a Anamariei Prodan. Tatăl ei este fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, cel care a fost căsătorit cu agentul de jucători între 1998 și 2007.

„(Reporter: Cu cine locuiești în Statele Unite?) Singură. Stau singură de la 12 ani… 12 ani și jumătate. Eu așa am crescut, așa am învățat, mă simt mult mai confortabilă singură. Dar când vin în România, stau cu mama. Așa, în străinătate, sunt singură.

(Reporter: Anamaria Prodan se bagă în relațiile tale?) Se bagă pentru că vreau eu să se bage. Mereu am fost foarte deschisă despre ceea ce îmi place, sau cu cine vorbesc. Mereu a fost implicată în absolut tot. Cu iubitul meu, fostul meu iubit, mereu a fost foarte ‘hands on’ (n.r. implicată activ)„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru WOWnews.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și