Închide meniul
Foto

„Trăieşte din banii mei!” Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cât îi plăteşte, lună de lună, Anamariei Prodan: „Mai cere şi extra!”

Publicat: 6 aprilie 2024, 11:15

Reclamă
„Trăieşte din banii mei!” Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cât îi plăteşte, lună de lună, Anamariei Prodan: „Mai cere şi extra!”

Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc

Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Laurenţiu Reghecampf nu a mai rezistat şi a dezvăluit cât îi plăteşte, lună de lună, Anamariei Prodan. Antrenorul lui Al Tai a răbufnit când a auzit ultimele declaraţii făcute de cea de-a doua soţie a lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a acuzat că atât Laurenţiu Reghecampf, cât şi iubita lui, Corina Caciuc, i-au deschis mai multe procese. „Speră amândoi că iau ceva bani de la noi, de la mine și de la copiii lui. Ce putem face?!„, a afirmat agentul de jucători.

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit suma pe care i-o plăteşte, lună de lună, Anamariei Prodan

Aflat în Arabia Saudită, „Reghe” i-a dat imediat replica vedetei cu care este de mai mult timp în proces de divorţ. A dezvăluit că îi achită, lunar, 2.000 de euro, sub formă de pensie alimentară pentru Laurenţiu Reghecampf Jr. (n.r. Bebeto)!

Nu mă interesează un dialog cu ea prin intermediul presei, nu răspund ca să justific ceva, nici nu am cui, doar că sunt foarte multe lucruri neadevărate și jigniri, nu am să cobor la nivelul ăsta din respect pentru Bebe! Dar pot, totuși, să-i transmit acum să înceteze să-mi mai scrie mail-uri zilnic.

Eu nu am decât procesul de divorț, procesul de defăimare, nu am nevoie de bani de la ea! Cum să-i cer bani, când eu îi dau lunar? Și ea îmi mai cere și extra…. Numele nu cred că-i mai folosește, ea se prezintă Prodan peste tot, din acest motiv am vrut să-i ofer posibilitatea să-și înregistreze numele de scenă.

Reclamă

Eu mă bucur pentru ea că este sus, să fie și să-i dea Dumnezeu sănătate, dar nu văd și nu înțeleg de ce ea discută mereu de mine??? Ce e sus pentru ea nu este și pentru restul lumii, eu am alte target-uri în viața. Totuși, omite să spună că trăiește în continuare din cei 2000 de euro pe care-i primește lunar de la mine. Nu văd rostul, dar poate așa mai bifează și ea niște apariții. Eu sunt bine sănătos, nu duc lipsă de nimic, mai ales de oferte!„, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru cancan.ro.

Reghecampf îi cere Anamariei Prodan să pună capăt scandalului şi să accepte divorţul. „Sunt câțiva ani buni de când mă chinui să scap…„, a fost mesajul antrenorului de 48 de ani.

Laurenţiu Reghecampf este de mai mulţi ani într-o relaţie cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit doi copiii. Landom Abram, al 4-lea fiu al lui „Reghe”, s-a născut la finalul săptămânii trecute.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a răbufnit după ultima lovitură dată de Laurenţiu Reghecampf: „Am avut ani cumpliţi!”

Anamaria Prodan a răbufnit şi a spus că a fost informată de avocaţi de acţiunea lui Laurenţiu Reghecampf. Vedeta a spus că nu o mai interesează ce fac Reghecampf şi Corina Caciuc şi a mai spus că, în momentul de faţă, este extrem de fericită alături de iubitul său, Ronald Gavril.

Sunt atât de sătulă de subiectul Reghe și amanta lui, încât nici cuvinte nu mai găsesc. Îmi sunt atât de indiferente personajele! Mă sunați mereu cu același subiect. Nu mă interesează. Este luna proceselor, clar. Știu. M-au informat avocații mei. Ei se ocupă. Eu am spus clar. Sunt fericită, liniștită, împlinită, din toate punctele de vedere. Am avut ceva ani cumpliți. Au trecut. După furtună apare lumina mereu. Ce este important astăzi este că noi toți suntem fericiți și liniștiți. Rar ne aducem aminte de el, doar la procese și când mă sunați dumneavoastră.

Probabil ei amândoi sunt fericiți că apar în ziare în orice fel. Noi nu. Eu toată viața am apărut cu performanță. De când Reghe și amanta au dispărut din viețile noastre, am început să ne ridicăm, să respirăm și să progresăm enorm. Am înviat din morți toți.

Și am simțit după foarte mulți ani ce înseamnă libertatea, liniștea și fericirea. Astăzi sunt mai fericită și liniștită ca niciodată. Am lângă mine un bărbat adevărat. Ceva atât de frumos trăiesc, încât îmi e teamă câteodată să și vorbesc despre asta. Exact cum zic eu și copiii mei: am uitat de toată mizeria!

Procesele probabil că le vor continua. Și el și amanta. Noi, familia, am obosit să ne rugăm de el să le închidă și să-și vadă de viață și noua lui familie, liniștit și fericit.

Eu cred că oamenii fericiți nu se ocupă de așa ceva. Speră amândoi că iau ceva bani de la noi, de la mine și de la copiii lui. Ce putem face?! Nu am decât să mă prezint atunci când mă cheamă avocații și judecătorii și sper să se închidă cât de curând. Eu cred ca deja lumea a înțeles tot ce s-a întâmplat”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și