Închide meniul
Foto

Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”

Reclamă

Publicat: 29 martie 2024, 13:05

Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”

Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

A avut loc o transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf. Corina Caciuc este actuala parteneră a antrenorului român de la Al Tai şi i-a dăruit deja un băieţel, pe Liam. Mai mult, tânăra în vârstă de 32 de ani este din nou însărcinată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După perioada în care au locuit în Azerbaidjan, la Baku, Corina Caciuc şi Laurenţiu Reghecampf s-au mutat în Arabia Saudită. „Reghe” este plătit regeşte la Al Tai – are un salariu stagional de 1.2 milioane de euro.

Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf se mândreşte cu iubita lui, care este cu 16 ani mai tânără. Nu se mai ascunde şi postează des imagini, pe reţelele sociale, cu Corina.

Corina este splendidă!„, „Ce femeie frumoasa si simplă„, „O familie foarte frumoasă,iar Corina e superbă!„, „Waw, ce frumuseţe de femeie şi-a luat băiatul ăsta!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Reghecampf pe reţelele sociale, la o postare în care apare alături de Corina Caciuc şi Liam.

Iubita lui „Reghe” şi-a sărbătorit, luna trecută, ziua de naştere. Corina Caciuc a suferit o transformare impresionantă după ce l-a cunoscut pe fostul antrenor al FCSB-ului (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS)

Reclamă

Cu greu mai poate fi recunoscută în imaginile în care era blondă. Potrivit viva.ro, Corina a apelat la medicul estetician. Aşa a ajuns să aibă „buze voluminoase, sprâncene bine conturate”.

Noi, oamenii, suntem supuși schimbării. Dacă dumneavoastră considerați că eu m-am transformat spectaculos în ultimul timp, probabil că are legătură cu transformările interioare. Sunt fericită, foarte fericită, iar această fericire cred că răzbate spectaculos, cum ați afirmat, și la exterior. Dacă ar fi existat defecte majore, de netolerat, probabil nu am fi trăit această poveste de iubire atât de frumoasă.

Ne acceptăm unul pe celălalt, așa cum suntem. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense„, spunea Corina Caciuc la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Reghecampf a povestit că a întâlnit-o prima dată pe Corina Caciuc la un eveniment. Reghe a fost cucerit de-a dreptul de Caciuc la acel prim contact. A încercat ulterior să ia legătura cu ea, iar de atunci totul e istorie.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, a spus Laurențiu Reghecampf, în 2022, într-un podcast.

Laurenţiu Reghecampf are doi copii din precedentele mariaje. Îl are pe Luca Reghecampf, din căsnicia cu Marian Pfeiffer, şi pe Laurenţiu Reghecampf Jr. (n.r. Bebeto) cu Anamaria Prodan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și