Închide meniul
Foto

„Fiul” lui Gigi Becali s-a căsătorit în secret! Cum arată soţia tânărului crescut de milionarul din Pipera

Publicat: 24 ianuarie 2024, 14:19

Reclamă
„Fiul” lui Gigi Becali s-a căsătorit în secret! Cum arată soţia tânărului crescut de milionarul din Pipera

"Băiatul" lui Gigi Becali, Marian Ursea, are acum propria lui familie / colaj captura romaniatv, Facebook

„Fiul” lui Gigi Becali s-a căsătorit în secret! Marian Ursea, băiatul „adoptat” de milionarul din Pipera în urmă cu 12 ani, are acum propria lui familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Ursea are o poveste de viaţă cutremurătoare. Atunci când avea 12 ani, tatăl lui s-a sinucis, iar mama lui l-a abandonat. Gigi Becali a aflat de cazul lui şi i-a sărit în ajutor.

„Fiul” lui Gigi Becali s-a căsătorit în secret! Cum arată soţia tânărului crescut de milionarul din Pipera

Crescut doar de bunică, în urma evenimentelor tragice şi dramatice din viaţa lui, Marian Ursea şi-a împlinit visul de a deveni artist de muzică populară.

El a recunoscut că Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi a avut grijă de el. I-a angajat o bonă şi s-a asigurat că lui Marian nu îi lipsea nimic.

Acum Marian Ursea e bărbat în toată regula, are 24 de ani, e căsătorit şi chiar are un copil cu soţia lui.

Reclamă

Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu şi o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulţumesc din suflet pentru ajutor”, declara Marian Ursea, pentru bzi.ro, despre Gigi Becali.

Marian Ursea şi soţia lui / Facebook Marian Ursea
Marian Ursea şi soţia lui / Facebook Marian Ursea

„De acum eu sunt tatăl tău”

În vara lui 2012, după ce a aflat de situaţia lui Marian Ursea, Gigi Becali a mers să îl vadă pe copilul de 12 ani la acea vreme. I-a promis că va fi el, de atunci, tatăl lui şi s-a ţinut de cuvânt.

De acum, eu sunt tatăl tău şi nu o să-ţi lipsească nimic”, i-a spus atunci Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Marian Ursea s-a şi angajat şi îşi doreşte să strângă bani pentru a renova casa pe care i-a cumpărat-o Gigi Becali.

Am lucrat la o firmă de telefonie mobilă, iar de câteva zile lucrez la o firmă de transport aici, în Buzău. Mă ocup de vânzarea biletelor, returnarea coletelor şi altele. De la 18 ani m-am apucat de renovarea casei. Încă nu am terminat pentru că e făcută din pământ şi trebuie să fac câte ceva la ea. Şi plus alte cheltuieli, transport, şcoală”, declara Marian Ursea, citat de newscaffe.ro.

Adrian Pitu, dezvăluire de senzaţie despre Gigi Becali: „Nu ştia ce e ăla henţ”

Adrian Pitu a făcut o dezvăluire de senzaţie despre Gigi Becali. Invitat la emisiunea AS.ro alături de Stelian Carabaş, a venit cu mai multe povestiri legate din perioada în care se afla în activitate.

El a evoluat la formaţia roş-albastră în perioada 2003-2004 şi a vorbit despre cum era patronul Gigi Becali la începuturile sale în fotbalul românesc.

Adrian Pitu a dezvăluit că Becali nu ştia la vremea respectivă ce este henţul, dar a spus că patronul FCSB a învăţat de-a lungul anilor mai mult decât alţi antrenori.

De asemenea, el a lăudat faptul că Becali a reuşit să facă din FCSB un club fără datorii şi cu cei mai buni jucători:

„Acum Gigi a învăţat. Nu ştia ce e ăla henţ. Nu e nicio glumă. Dar nu contează că nu ştia. După toţi aceşti ani, a învăţat mai mult decât alţi antrenori. Dacă lua campionatul cu Steaua (n.r. FCSB), ştii ce le zicea antrenorilor? Rupeţi-vă carnetele.

Reclamă

Una peste alta, se vede. E singurul club care nu are datorii la jucători, are cei mai buni jucători. Nu ai ce să îi reproşezi”, a declarat Adrian Pitu, la AS.ro LIVE.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și