Închide meniul
Foto

Lucian Goian, imagine de colecţie cu Gheorghe Ştefan „Pinalti”! Ce a putut spune despre milionar fostul jucător al lui Dinamo

Publicat: 21 noiembrie 2023, 19:50

Reclamă
Lucian Goian, imagine de colecţie cu Gheorghe Ştefan „Pinalti”! Ce a putut spune despre milionar fostul jucător al lui Dinamo

Lucian Goian, imagine de colecţie cu Gheorghe Ştefan "Pinalti"

Gheorghe Ştefan "Pinalti" şi Lucian Goian / Facebook Lucian Goian

Lucian Goian a publicat pe contul său de Facebook o imagine de colecţie cu Gheorghe Ştefan „Pinalti”, fostul patron al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ şi fost primar al municipiului Piatra Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Goian l-a lăudat pe milionarul care i-a fost patron în perioada în care fostul fotbalist evolua la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Lucian Goian, imagine de colecţie cu Gheorghe Ştefan „Pinalti”

O plăcere să mă revăd cu Gheorghe Ştefan ‘Pinalty’. Unul dintre cei mai corecţi şi parolişti oameni cu care am lucrat”, a scris Lucian Goian pe contul său de Facebook.

Lucian Goian a evoluat în România, printre altele, la Ceahlăul, Dinamo, Astra, FC Braşov şi CFR Cluj. După plecarea din România a jucat în India şi în Australia.

Ajuns la 70 de ani, Gheorghe Ştefan e într-o formă fizică extraordinară. „Pinalti” se bucură din plin de libertate, după ce a executat aproximativ un an și jumătate de închisoare. În total, Gheorghe Ştefan a fost condamnat la 16 ani și 9 luni de închisoare în 4 dosare penale, dar pedepsele s-au contopit.

Reclamă

Recent, Gheorghe Ştefan a fost prezent la un meci de fotbal, Ceahlăul – CSM Slatina, scor 4-0, în etapa a 12-a din Liga 2. Se pare că dragostea pentru fotbal i-a rămas fostului patron al Ceahlăului.

„Pinalti” a ţinut să precizeze că s-a retras din viaţa publică şi că nu mai are de gând să candideze, mai ales că are încă o interdicţie în această privinţă.

Gheorghe Ştefan "Pinalti", întâlnire cu Lucian Goian / Facebook Lucian Goian
Gheorghe Ştefan „Pinalti”, întâlnire cu Lucian Goian / Facebook Lucian Goian

„Nu mai sunt de mult o persoană publică”

Nu mai sunt de mult o persoană publică. Am renunțat la haina aia veche! Sunt doar un bunic fericit! Săptămâna asta, spre exemplu, am petrecut mai mult timp cu cei trei nepoți, fiindcă a fost și vacanță. Aflu lucruri noi, chiar și pentru vârsta mea!

Reclamă 4 / 0/3

Nu mai există o asemenea variantă, să intru în politică. Am auzit și eu asemenea vorbe, dar ele sunt lansate probabil de oameni, de adversari de-ai mei care nu-mi vor nici astăzi binele.

Mi se trage totul de la cei peste 20 de ani petrecuți în politică, dar asta e! Eu am interdicție de a candida până în septembrie 2026 sau septembrie 2027, fac asta public, ca lumea să știe cum stau lucrurile în ceea ce mă privește”, a declarat, în această lună, Gheorghe Ștefan, pentru cancan.ro.

După ani și ani, ”Magiun” și ”Pinalti” au stat la șpriț!

Gheorghe Ștefan a fost unul dintre cei mai influenți oameni din fotbalul românesc, în urmă cu câțiva ani. Fostul finanțator de la Ceahlăul a ieșit din prim planul fotbalului nostru după ce a fost arestat. Fostul antrenor al moldovenilor, Marin ”Magiun” Barbu s-a reîntâlnit după mult timp cu cel poreclit ”Pinalti”.

”Magiun” și ”Pinalti” au stat la un spriț, la Piatra Neamț. Marin Barbu a povestit cum se prezintă Gheorghe Ștefan, la ora actuală. Omul de afaceri nu mai vrea să audă de fotbal după ce a pățit. ”Arată mai bine ca atunci când era tânăr”, susține ”Magiun”.

Am fost la Piatra Neamț, m-am întâlnit cu foștii jucători, am făcut o miuță, am stat la un spriț. A venit și dânsul. S-a bucurat că ne-a văzut pe toți, arată foarte bine. Slăbuț, în blugi, geacă cu puf de pinguin. E șmecher omul. Îi place fotbalul, dar nu cred că va reveni.

Dacă stăm bine și ne gândim, a pătimit din cauza asta. Nu vrea să mai revină în fotbal. Le-am spus că trebuie să mai nască un Ștefan ca să mai aibă fotbal la Piatra Neamț”, a dezvăluit ”Magiun” Barbu la AS.ro LIVE.

Povești de la Piatra Neamț

Marin Barbu a fost de nu mai puțin de patru ori antrenorul celor de la Ceahlăul. De fiecare dată când echipa era în impas, ”Pinalti” apela la ”Magiun” să îl salveze.

Reclamă

Am avut mereu o relație foarte bună cu Gheorghe Ștefan, chiar dacă el m-a curățat de fiecare dată, deși eu i-am făcut treaba. De două ori l-am salvat de la retrogradare, de două ori l-am promovat, de patru ori m-a curățat. M-a curățat din cauza strâmbelor care veneau de pe la Federație.

Când era mai greu, îmi spunea: ”Hai, mă, Marine, mă! Vino, mă, la mine, știi că de fiecare dacă ne-a mers bine”. De fiecare dată când am plecat, nu am avut probleme, omul s-a achitat sută la sută. M-a durut, iei o echipă de pe 16 și termini pe 8. Omul s-a achitat de mine”, a povestit Marin ”Magiun” Barbu la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și