Închide meniul
Foto

Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 mai 2024, 9:51

Reclamă
Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea”

Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar

Colaj Profimedia - Instagram

Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar. Deşi în spaţiul public au apărut informaţii cu privire la despărţire, aceasta a fost confirmată oficial de Ghenea în prima zi de Paşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madălina Ghenea şi Grigor Dimitrov s-au despărţit după 6 ani de relaţii. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar modelul român a dezvăluit motivele. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI CU MĂDĂLINA GHENEA)

Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar

E momentul potrivit pentru a clarifica faptul că eu și Grigor am decis să mergem pe drumuri separate. Vă rog să ne respectați intimitatea și să nu credeți ce apare în presă.

Sunt foarte recunoscătoare pentru timpul petrecut împreună în ultimii 6 ani, atât ca prieteni, cât și ca iubiți. Din cauza programului încărcat, al evenimentelor și responsabilităților din viața noastră, a fost cel mai bun mod de a continua„, a scris Mădălina Ghenea pe reţelele de socialiazare.

Mădălina Ghenea a fost dată de gol! Câţi bani poate primi pentru o singură postare

Mădălina Ghenea a fost dată de gol. Englezii de la The Sun au anunţat câţi bani poate primi românca pentru o singură postare pe reţelele sociale. Actriţa în vârstă de 36 de ani are 1.2 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Jurnaliştii de la thesun.co.uk au întocmit un top select al încasărilor iubitelor şi soţiilor jucătorilor de la Australian Open 2024. Aceştia au inclus-o şi pe Mădălina Ghenea, care a fost anul trecut într-o relaţie cu Grigor Dimitrov. Cei doi nu ar mai fi împreună, chiar dacă s-au ferit să confirme despărţirea.

Potrivit sursei citate anterior, Ghenea încasează 7.300 de lire sterline (n.r. 8.500 de euro) pentru fiecare postare. Este depăşită numai de Sophia Thomalla, iubita lui Alexander Zverev. Modelul din Germania în vârstă de 34 de ani are 1.4 milioane de urmăritori pe Instagram şi încasează 8.000 de lire sterline (n.r. 9.350 euro).

Pe ultima treaptă a podiumului este soţia lui Novak Djokovic, Jelena Djokovic. Soţia liderului ATP este urmată de Paige Lorenze, partenera lui Tommy Paul.

Reclamă 4 / 0/3

Britanicii i-au făcut şi o prezentare Mădălinei Ghenea. Au amintit că românca s-a iubit în trecut cu Leonado DiCaprio şi că este cunoscută pentru rolurile avute în „House of Gucci” şi „Deep Fear”.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și