Închide meniul

„E zero în faţa mea!” Anamaria Prodan l-a atacat pe Gigi Becali. „Oamenii care fac așa ceva sunt foarte mici!”

Reclamă

Publicat: 20 iunie 2021, 16:09

„E zero în faţa mea! Anamaria Prodan l-a atacat pe Gigi Becali. „Oamenii care fac așa ceva sunt foarte mici!

Hepta

Anamaria Prodan l-a ironizat pe Gigi Becali

Andrei Vlad şi-a pierdut locul de titular în poarta lui FCSB. Portarul roş-albaştrilor este printre jucătorii care nu au renunţat la contractul de reprezentare cu Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: „Vrei să vinzi pe 700 de milioane, dar nu jucăm nimic, decât țurca”

Aceasta i-a luat apărarea lui Vlad şi l-a criticat pe Gigi Becali.

„Voi îl știți pe Gigi Becali. Dacă joacă 400 de meciuri pefect și a greșit unul, e afară! Probabil de asta a fost scos. Nici nu vreau să mă gândesc că s-ar răzbuna pe un jucător care nu are nicio vină.

Oamenii care fac așa ceva sunt foarte mici și nu ai ce să faci cu ei, nici nu poți să îi bagi în seamă. Toată lumea e afectată. Atunci când îți tai singur creanga de sub picioare e greu.

După aceea vrei să vinzi. Vrei să vinzi pe 700 de milioane, dar nu jucăm nimic, decât țurca”, a declarat Anamaria Prodan, pentru prosport.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan nu a uitat conflictul cu Gigi Becali: „E zero în faţa mea!”

Anamaria Prodan nu a uitat de conflictul născut în urma transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

„Pe Man l-am acționat în instanță. Poftim? Cine? Nu știu cine e Gigi Becali, nu știu cine e. Pe mine cine mă trădează, nu mă mai întorc niciodată nici dacă mor de foame. Eu când îți dau totul și tu mă tratezi așa, atunci ești zero în fața mea. Eu cred că Gigi Becali în toată existența lui nu a avut un om care să țină mai mult la el și nici nu a avut vreodată un prieten.

E vorba de caracter. De-aia nici nu are vreun prieten. Eu vin din altă lume, am altă educație. Probabil a obosit să țină pasul. Nu vreau să vorbesc despre Gigi Becali. Toată lumea vorbește de Gigi Becali, dar nimeni nu spune nimic despre el pentru că nu are ce”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru aceeaşi sursă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și