Închide meniul

”Cel mai rușinos meci de până acum!” Deian Sorescu, sincer după al patrulea eșec al lui Dinamo. Ce a spus despre Cosmin Contra

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 24 octombrie 2020, 21:19

”Cel mai rușinos meci de până acum!” Deian Sorescu, sincer după al patrulea eșec al lui Dinamo. Ce a spus despre Cosmin Contra

Concurență pentru semnătura lui Deian Sorescufer uriaș

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Deian Sorescu s-a declarat fără cuvinte la finalul partidei și a precizat că nu are o explicație pentru motivul eșecurilor repetate ale câinilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Soresc: ”Cel mai rușinos meci de până acum!”

”Nu avem nicio explicație, nu ne-a ieșit absolut nimic din ce ne-a transmis Mister. Măcar de am fi avut jumătate din ambiția lui Mister, iar rezultatul era altul.

S-au adus mulți jucători cu calitate,se vede, dar nu reușim să câștigăm. Nu știu ce se întâmplă. Să zicem că este cel mai rușinos meci al nostru de până acum. Mister nu are nicio vină”, a declarat atacantul lui Dinamo la Digisport.

Dinamo, în cădere liberă de la venirea lui Contra

”Câinii” sunt pe locul 14, cu doar cinci puncte după opt etape. Sepsi, pe de altă parte, a avut un joc strălucit și deschis și ajunge la patru victorii la rând, record absolut al clubului covăsnean.

Jucătorii spanioli aduși cu salarii de zeci de mii de euro nu au strălucit nici în această seară în ce a fost, cel mai probabil, cel mai slab meci de la revenirea lui Contra pe banca tehnică.

Reclamă

De altfel, nici patronul Pablo Cortacero nu a fost mai vizibil decât jucătorii săi. Spaniolul a dispărut în ultimele două săptămâni și nimeni nu știe neaapărat unde se află, în ciuda mesajelor pe care le transmite referitoare la salarii.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și