Închide meniul

"Este un duel de milioane de euro". Disputarea meciului dintre Islanda şi România se decide la cel mai înalt nivel. Mesajul prim-ministrului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 octombrie 2020, 19:31

"Este un duel de milioane de euro". Disputarea meciului dintre Islanda şi România se decide la cel mai înalt nivel. Mesajul prim-ministrului

Profimediaimages

Erik Hamren are o misiune dificilă pe banca naţionalei Islandei

Despre modul în care se poate disputa partida a discutat atât prim-ministrul Islandei, cât şi şeful Poliţiei. Chiar dacă au existat multe semne de îndoială din cauza noilor restricţii, se pare că s-a ajuns la un numitor comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pandemia a pus în pericol meciul Islanda-România

"Mă aştept ca meciul să se poată disputa, dar trebuie să îl vedem la TV", a transmis prim-ministrul Islandei, Katrin Jakobsdottir.

Jurnaliştii de la Visir au luat o reacţie şi de la şeful Poliţiei. Vidir Reynisson a ţinut să precizeze că miza uriaşă a meciului de la Reykjavik îl obligă să fie permisiv.

"Depinde care va fi regulamentul final în ceea ce priveşte activităţile sportive. Până în prezent s-au acordat derogări de la măsurile importante. Cu siguranţă se poate argumenta cât de important este un joc de fotbal.

Am fost informaţi de Federaţie că în joc sunt miliarde de ISK (n.r. milioane de euro), deci poate fi o problemă destul de importantă din punct de vedere social. Bineînţeles vom continua să examinăm situaţia", a declarat Reynisson pentru sursa citată.

Reclamă

UEFA va plăti 9.25 milioane de euro echipei care se va califica la Campionatul European. La această sumă se adaugă şi banii care vor fi primiţi în funcţie de rezultatele obţinute la turneul final.

Islandezii continuă să discute despre numărul fanilor care vor putea urmări meciul din tribună. Ultimul anunţ a fost că aproximativ 450 de oameni vor putea intra pe stadionul Laugardalsvollur. Încă există riscul ca partida să se joace cu porţile închise.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și