Închide meniul

"Legile sunt foarte ciudate" Românii care trăiesc un coșmar după ce au fost testați pozitiv în Islanda

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 octombrie 2020, 14:57

"Legile sunt foarte ciudate" Românii care trăiesc un coșmar după ce au fost testați pozitiv în Islanda

Profimediaimages

Teste pozitive la naționalele României

Tricolorii au pierdut meciul din barajul pentru Euro și au părăsit țara. Nu același lucru s-a întâmplat cu cei care s-au infectat cu Covid-19. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doi oficiali ai FRF sunt de 10 zile în izolare

"Ei sunt izolați încă din acea vineri în care am ajuns în Islanda. Au trecut 10 zile de atunci. Sunt asimptomatici, vii… acolo sunt alte legi, foarte ciudate. Nu aveai voie să ieși din camera de hotel, să te duci la recepție, dar aveai voie să te plimbi pe stradă. 

Am primit și astăzi instrucțiuni de la ei. Ne-au testat ca să putem să plecăm. Probabil e birocrație la ei ca la noi", a dezvăluit Mihai Stoichiță la Digi Sport.

Sunt probleme și în România. Un membru din staff-ul naționalei de tineret a fost depistat cu coronavirus. Adrian Mutu și colaboratorii săi sunt în izolare și au nevoie de un test negativ pentru a putea sta pe bancă la meciul cu Malta U21. În caz contrar, Stoichiță va fi antrenor în această partidă.

"Au făcut testul din nou, dacă le iese până mâine negativ ar putea să revină pe bancă. Conform fișei postului, după ceea ce s-a întâmplat la națională eu trebuie să suplinesc lipsa lui Mutu. 

Reclamă

O să continui ce a pregătit Mutu pentru meciul ăsta. În timpul meciului o să schimb ce nu merge. Nu o să stau să fac conversații telefonice. El, din păcate, nici nu poate să vadă meciul pe viu. Altfel vezi de la TV, altfel din tribună. I-am spus azi, e munca ta, eu te reprezint acolo", a mai spus oficialul FRF.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și