Închide meniul

Mirel Rădoi, aşteptat la Craiova, după meciul cu Irlanda de Nord. "Stai, că sunt fraier eu. Știu ceva, dar nu trebuie să spun"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2020, 5:37

Mirel Rădoi, aşteptat la Craiova, după meciul cu Irlanda de Nord. "Stai, că sunt fraier eu. Știu ceva, dar nu trebuie să spun"

ProfimediaImages

Mirel Rădoi ar putea pleca de la naţionala României

"Toată lumea știe că Rădoi e la noi, mai puțin noi. Ei își permit să facă delarații din astea. Rădoi e sub contract cu FRF. Rădoi, mai devreme sau mai târziu, ar putea să fie la Universitatea Craiova. Când? Vedem când ia și el decizii, dar și clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu, despre venirea lui Rădoi la Craiova: Stai, că sunt fraier eu

Eu trebuie să comentez ce spun ei? Până la urmă, e o consipirație împotriva lui Rădoi, care se termină cu venirea lui la Craiova, iar noi cădem în plasa acestei conspirații. E un răspuns ambiguu pe care pot să ți-l dau.

Stai, că sunt fraier eu. Știu ceva, dar nu trebuie să spun. Tu mi-ai pus întrebarea că dacă știu ceva și nu trebuie să spun, iar eu am spus da. În ce labirint m-ai băgat! Nu mă crezi tu pe mine? Bravo!", a spus Sorin Cârţu, la Digi Sport. 

Pe de altă parte, Dumitru Dragomir aşteaptă ca Mirel Rădoi să rămână la echipa naţională şi să nu accepte oferta lui Mihai Rotaru. 

"Dacă îl sfătuieşte cineva pe Rădoi să plece de la echipa naţională, nu îi e prieten. Părerea mea e să rămână în continuare Mirel Rădoi, să nu se ducă la Craiova acum. S-ar putea să nu ia campionatul cu Craiova şi îşi distruge cariera definitiv. Toată lumea dă în Rădoi.

Reclamă

Am înnebunit cu toţii. Nu mai suntem sănătoşi la cap. Păi cu cine să joace Rădoi? Eu dacă fac o echipa din fruntaşii din Divizia B, nu mă bate echipa lui Rădoi. Pentru că nu mai avem fotbalişti de valoare", a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate la Antena Sport.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și