Închide meniul

Selecţionerul Bulgariei le-a pus gând rău „tricolorilor” înainte de România – Bulgaria: „Nu am nicio îndoială”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iunie 2024, 13:25

Reclamă
Selecţionerul Bulgariei le-a pus gând rău „tricolorilor înainte de România – Bulgaria: „Nu am nicio îndoială

Selecţionerul Bulgariei le-a pus gând rău "tricolorilor" înainte de România - Bulgaria

Ilian Iliev / Profimedia Images

Selecţionerul Bulgariei le-a pus gând rău „tricolorilor” înainte de România – Bulgaria. Ilian Iliev (55 de ani) a anunţat că va aborda amicalul cu România la victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iliev a precizat că jucătorii săi nu se pot gândi cu teamă la meciul cu România. România – Bulgaria se dispută în această seară, de la ora 21:30, pe stadionul Ghencea. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Selecţionerul Bulgariei le-a pus gând rău „tricolorilor” înainte de România – Bulgaria: „Nu am nicio îndoială”

”(n.r.: Vă e teamă de echipa României?) Nu putem vorbi de frică, la meciul ăsta. O tratăm cu respect pe România, dar o să abordăm meciul la victorie. Cu siguranță avem argumentele noastre să ne dorim acest lucru.

Venim cu ideea că vom face un meci bun. Avem două meciuri de verificare până la Liga Națiunilor, și trebuie să arătăm ce putem, până la debutul competiției. Jucăm împotriva unei echipe bune, căreia îi dorim succes la Campionatul European din Germania.

Trebuie să fim foarte concentrați la meciul ăsta. Nu am nicio îndoială că nu vom fi. Sper că toți cei care vor ieși mâine pe teren vor da totul pentru că este este un joc serios, cu un adversar la fel de serios.

Reclamă
Reclamă 4

Cei care nu sunt alături de noi (n.r.: jucătorii neconvocați) poate își vor da seama ce le-a scăpat și de ce nu sunt și ei la lot”, a declarat Ilian Iliev, citat de marica.bg.

Echipele probabile la meciul România – Bulgaria

A apărut lotul naţionalei pentru amicalul cu Bulgaria! FRF a anunţat lotul de 26 de jucători pentru meciul din această seară cu Bulgaria. Denis Alibec şi Andrei Burcă lipsesc din lotul naţionalei, ambii fiind accidentaţi.

Echipele probabile:

Reclamă

România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Nedelcearu, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Pușcaș, Florinel Coman

Rezerve: Horațiu Moldovan, Târnovanu, Sava, Mogoș, Adrian Rus, Racovițan, Cicâldău, Șut, Olaru, Grameni, Mihăilă, Ianis Hagi, Drăguș, Bîrligea

Absenți: Andrei Burcă (nerefăcut), Denis Alibec, Deian Sorescu (incerți)

Selecționer: Edi Iordănescu (45 de ani)

Bulgaria: Mitov – Antonov, Nedyalkov, Atanasov, A. Petkov – Gruev, Kostadinov, Krastev – Delev, Despodov, Kirilov

Selecționer: Ilian Iliev (55 de ani)

Edi Iordănescu: „Suntem suficient de competitivi să producem un turneu final bun şi eficient”

„E un moment pentru care am muncit, pentru care am făcut eforturi, sacrificii. Rămâne un moment care a fost atras, în primul rând, de eforturile băieţilor şi de eficienţa de care echipa avea nevoie. E un moment pe care îl pregătim cu maxim entuziasm, bucurie. În acelaşi timp şi cu doză foarte mare de responsabilitate. Trecem la următorul nivel. Dacă am ajuns la EURO a fost pentru că ne-am ridicat nivelul de competitivitate şi tot ce derivă de acolo: atitudine, mentalitate, implicare, spirit, sacrificiu, organizare de joc. De acum vorbim de cu totul altă provocare.

Am arătat că suntem suficient de competitivi să ne calificăm la un turneu final după 8 ani de zile, chiar să câştigăm grupa, neînvinşi. Acum, provocarea mare este să facem pasul către următorul nivel şi să arătăm că suntem suficient de competitivi ca să producem un turneu final bun şi eficient. De ce nu, să mai scriem o pagină pentru istoria echipei naţionale a României”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Bulgaria.

România – Liechtenstein e în direct vineri, de la 21:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

România – Liechtenstein e în direct vineri, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ultimul amical al naţionalei înainte de EURO 2024 se va disputa tot pe stadionul Ghencea.

„Tricolorii” fac parte din Grupa E, alături de Ucraina, Belgia şi Slovacia. După cele două meciuri de pregătire, jucătorii naţionalei vor ajunge în Germania, la baza de pregătire de la Würzburg, un oraș aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munich și 300 kilometri de Koln, potrivit frf.ro.

Programul României la EURO 2024

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și