Închide meniul

„Unde te vezi peste doi ani?” Răspunsul lui Radu Drăguşin, după ce a fost unul dintre stâlpii apărării naţionalei la EURO 2024!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iulie 2024, 20:14

Reclamă
„Unde te vezi peste doi ani? Răspunsul lui Radu Drăguşin, după ce a fost unul dintre stâlpii apărării naţionalei la EURO 2024!

"Unde te vezi peste doi ani?" Răspunsul lui Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la EURO 2024 / Profimedia Images

Răspunsul lui Radu Drăguşin la întrebarea unde se vede peste doi ani a venit imediat. Fotbalistul lui Tottenham şi al naţionalei României a transmis ce îşi doreşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguşin vrea ca peste doi ani să fie alături de echipa naţională la Campionatul Mondial.

„Unde te vezi peste doi ani?” Răspunsul lui Radu Drăguşin, după ce a fost unul dintre stâlpii apărării naţionalei la EURO 2024!

„Unde te vezi peste doi ani?”, a fost întrebat Radu Drăguşin la digisport.ro. ”La Mondial. Asta sper, ăsta e obiectivul nostru și sperăm să fim acolo peste doi ani”, a răspuns Drăguşin.

Fundaşul naţionalei a dezvăluit ce mesaje a primit din partea fanilor naţionalei după EURO 2024. România a ajuns până în optimile de finală la EURO 2024. Tricolorii au câştigat grupa E, din care au făcut parte Belgia, Slovacia şi Ucraina. România a fost eliminată în optimi de Olanda. „Portocala mecanică” i-a învins pe tricolori cu 3-0.

Am primit o grămadă de mesaje și rezumatul lor este ‘Mulțumim că ne-ați făcut mândri’.

Reclamă
Reclamă

Atmosfera aceasta, din tribune și din teren, este un lucru pe care n-am crezut niciodată că îl voi trăi în viață. M-a marcat foarte mult.  Și noi suntem mândri de suporterii noștri”, a dezvăluit Radu Drăgușin, pentru sursa citată.

Victor Piţurcă e sigur: „Drăguşin e cel mai bun jucător!” Despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Peste tot a stat puţin!”

Victor Piţurcă e sigur că Drăguşin e cel mai bun jucător al României şi a vorbit şi despre viitorul lui Edi Iordănescu. De asemenea, fostul selecţioner a analizat partida cu Olanda.

Victor Piţurcă a dat verdictul despre marea greşeală cu Olanda. Fostul selecţioner a spus că cea mai mare greşeală în meciul cu Olanda a fost că Andrei Raţiu nu a avut dublaj în faţa lui Cody Gakpo, cel care a înscris primul gol al Olandei cu România.

Reclamă

Victor Piţurcă l-a lăudat pe Radu Drăguşin, despre care a spus că este cel mai bun jucător al României în acest moment. Victor Piţurcă a spus că, personal, şi-ar dori ca actualul selecţioner, Edi Iordănescu, să îşi prelungească înţelegerea cu naţionala României.

Nu știu ce să zic, ăsta este stilul lui. El peste tot pe unde a fost a stat puțin și a plecat. Pentru echipa națională este clar că cel mai bine ar fi ca Edi Iordănescu să-și continue munca. Cunoaște foarte bine jucătorii, are o anumită relație cu ei. El e cel mai indicat antrenor în acest moment. Acum depinde de el. El știe foarte bine ce are de făcut, pentru el și familia lui. Am văzut că a implicat familia în chestia asta. Eu sper să rămână.

„Dacă am mai avea trei jucători de genul lui Radu Drăguşin valoarea României ar creşte foarte mult”

Nu, echipa a obținut aceste performanțe. Se vede însă că cel mai valoros jucător al României este Radu Drăgușin. Dacă am mai avea trei jucători de genul lui, jucători de forță, viteză, valoarea echipei României ar crește foarte mult. Trebuie să vină din urmă Man, Mihăilă, care au promovat în serie A. De la ei se așteaptă mult. Pe ei mizez că vor fi liderii naționalei și vor trage după ei toată echipa.

Olandezii au făcut ce au vrut în flancul nostru stâng. Apoi, chiar dacă nu s-a jucat prea mult pe partea lui Gakpo, este inadmisibil să-l lași pe Rațiu nedublat, în duel unu contra unu cu Gakpo. Ducem lipsă de fundaș stânga. E indmisibil pentru fotbalul românesc să mergem la EURO doar cu un fundaș stânga de meserie, Bancu, suspendat de la meciul cu Olanda. Nu dau vina pe selecționer. E o problemă a fotbalului românesc. Nici Mogoș nu poate să joace fundaș stânga”, a spus Victor Piţurcă la fanatik.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:26

Daniel Maldini, fiul lui Paolo şi nepotul lui Cesare, convocat în premieră la naţionala Italiei

9:25

Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu

9:19

„Dacă nu lua roşu, poate nu câştigam!” Mihai Stoica, ferm după eliminarea lui Darius Olaru! Laude pentru căpitanul FCSB-ului

9:00

Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”

8:39

„Coşmarul s-a încheiat!” Paul Pogba a reacţionat, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj

8:28

Gică Hagi, extrem de vehement la adresa arbitrajului şi la conferinţa de presă: „Dacă ăsta nu e penalty… Ce vreţi mai mult?”

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și