Închide meniul

Carlo Ancelotti, cucerit definitiv de Jude Bellingham: „Este un dar al fotbalului! Are toate calitățile!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2023, 8:59

Carlo Ancelotti, cucerit definitiv de Jude Bellingham: Este un dar al fotbalului! Are toate calitățile!”

Carlo Ancelotti, cucerit definitiv de Jude Bellingham Jude Bellingham of Real Madrid CF and Real Madrid CF head coach Carlo Ancelotti Real Madrid v CA Osasuna, La Liga 2023-2024, date 9. Football, Santiago Bernabeu Stadium, Madrid, Spain - 07 Oct 2023,Image: 811991481, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

Jude Bellingham și Carlo Ancelotti/ Profimedia

Carlo Ancelotti s-a declarat cucerit definitiv de Jude Bellingham. Antrenorul lui Real Madrid a avut doar cuvinte de laudă la adresa starului englez de doar 20 de ani, care scrie deja istorie la formația de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jude Bellingham a reușit un nou meci de vis pentru Real Madrid. În duelul câștigat de „galactici” cu Napoli, scor 4-2, englezul a reușit să marcheze un gol și să ofere și o pasă decisivă.

Carlo Ancelotti, cucerit definitiv de Jude Bellingham

După ce Bellingham a bifat o nouă evoluție stelară în tricoul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti a fost întrebat dacă mai este surprins de performanța starului englez. Managerul italian a răspuns imediat și a declarat că Bellingham a făcut diferența în meciul cu Napoli.

Ancelotti a recunoscut că nu se aștepta ca englezul să se adapteze atât de repede, după transferul la Real Madrid. Managerul italian a declarat că se simte recunoscător pentru faptul că-l are pe Bellingham în echipă, despre care susține că este un „dar al fotbalului”.

„(N.r. Vă mai surprinde Jude Bellingham?)A fost obosit în a doua repriză, dar a avut nevoie de zece minute pentru a-și reveni și în ultimele 15 minute a făcut diferența. Este surprinzător, nimeni nu și-ar fi imaginat că el se va adapta așa la fotbalul de aici și la clubul acesta. Își surprinde fanii, coechipierii și chiar adversarii.

Reclamă

Este spectaculos. A avut o șansă de a marca din pasa lui Carvajal, a intrat între linii ca o motocicletă.

Bellingham surprinde în fiecare zi, la fiecare meci, dar nu doar pe noi, pe toată lumea. Este un dar al fotbalului. Antrenorul lui Real Madrid, coechipierii și fanii sunt recunoscători pentru că-l avem în echipă”, a declarat Carlo Ancelotti, conform as.com.

Jude Bellingham doboară record după record

Jude Bellingham doboară record după record! Mijlocașul englez din echipa lui Carlo Ancelotti face fotbalul să pară o simplă joacă încă de la o vârstă foarte fragedă!

Reclamă 4 / 0/3

În cadrul partidei dintre Real Madrid și Napoli, Jude Bellingham și-a dus echipa în avantaj, în minutul 22 al întâlnirii. La momentul respectiv, acesta a primit o centrare de senzație de la David Alaba ți a trimis balonul în poarta lui Meret, printr-o lovitură puternică de cap. După această reușită, tânărul mijlocaș englez a ajuns la 10 goluri marcate în UEFA Champions League și a intrat deja în istoria competiției.

În primul rând, pe lângă faptul că numărul de goluri marcate este unul impresionant, Bellingham a devenit și al 4-lea jucător din istoria competiției care a marcat 10 goluri până să împlinească vârsta de 21 de ani. Ceilalți 3 fotbaliști au fost Kylian Mbappe, Erling Haaland și Karim Benzema.

Totodată, Jude Bellingham a devenit și primul fotbalist englez care a ajuns la 10 goluri marcate în UEFA Champions League până să împlinească vârsta de 21 de ani.

De asemenea, noul star al celor de la Real Madrid a intrat și în istoria clubului, la capitolul performanțe la nivel european. Acesta a devenit primul jucător al grupării „Blanco” care a înscris în primele 4 partide jucate pentru acest club, în UEFA Champions League.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și