Închide meniul

Dorin Goian îl vede titular de bază pe Ianis Hagi la Rangers! "Îl va căli această presiune de pe Ibrox"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 mai 2020, 18:12

Dorin Goian îl vede titular de bază pe Ianis Hagi la Rangers! "Îl va căli această presiune de pe Ibrox"

Dorin Goian a făcut o dezvăluire fără precedent. Fostul internaţional român a spus că a pariat şi el

Hepta

"Cred că a făcut o alegere bună, a semnat cu un club mare. Sunt sigur că perioada petrecută acolo l-a făcut să semneze mai departe cu Glasgow Rangers și cred că-l va ajuta foarte mult această experiență acumulată. Sunt sigur că se va adapta și îl va căli mult această presiune de pe Ibrox. Îl va face mult mai puternic, inclusiv din punct de vedere mental și fizic. Sigur va deveni un jucător de top după 2-3 ani la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este un jucător tânăr, de mare calitate, iar faptul că la o vârstă atât de fragedă joacă la o echipă așa mare cum e Rangers, cu siguranță are șanse mari să ajungă la o echipă mult mai bună. Este un câștig pentru Rangers, fără doar și poate. Toți cei de acolo au văzut potențial mare în Ianis Hagi, au avut încredere în calitățile lui și de aceea s-a concretizat", a declarat Dorin Goian, pentru Digi Sport.

Ianis Hagi, lăudat şi de Steven Gerrard

Ianis Hagi l-a convins pe Gerrard după cele 3 goluri şi două assist-uri pe care le-a reuşit în Scoţia. Britanicii au plătit 3 milioane e euro pentru fiul "Regelui".

"Ianis este recunoscut în Europa ca un jucător tânăr, talentat, așa că transferul său permanent aici este o veste excelentă. Am reușit să dezvolt o relație bună cu Ianis foarte rapid.

Este o plăcere să-l antrenezi, vrea să învețe și să devină mai bun cu fiecare antrenament. Are deja experiența presiunii și a așteptărilor de pe Ibrox și știu că este pregătit pentru următorul sezon", a spus Gerrard.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și