Închide meniul

Fenerbahce insistă pentru Răzvan Lucescu și nu se uită la bani. Turcii, dispuși să plătească o clauză de reziliere incredibilă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2020, 16:48

Fenerbahce insistă pentru Răzvan Lucescu și nu se uită la bani. Turcii, dispuși să plătească o clauză de reziliere incredibilă

Răzvan Lucescu, în sferturile Conference League cu PAOK

Profimedia

  • Răzvan Lucescu poate ajunge în Turcia
  • Fenerbahce a aflat cât trebuie să-i plătească lui Al Hilal
  • Turcii îl vor și pe Mircea Lucescu

Cel mai greu de adus va fi antrenorul lui Al Hilal, care este plătit regește în Arabia Saudită. Conducătorii lui Fenerbahce au intrat deja în contact cu tehnicianul român și au aflat care îi este clauza de reziliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fenerbahce face eforturi uriașe pentru a-l aduce pe Răzvan Lucescu

Dacă Mircea Lucescu nu are niciun angajament, situația contractuală a lui Răzvan Lucescu este mult mai complicată. Conform jurnaliștilor de la Fotospor, Fenerbahce trebuie să-i achite lui Al Hilal o sumă uriașă. Răzvan Lucescu are o clauză de 2 milioane de dolari și poate pleca doar în momentul în care se face această plată.

Conducătorii echipei care are în palmares 19 titluri în Turcia trebuie să vină și cu un contract pe măsură. Răzvan primește un salariu de aproape 4.5 milioane de dolari la actuala echipă. La acesta se adaugă un bonus de 50.000 de dolari pentru fiecare victorie obținută de jucătorii săi.

Reclamă

Îmi place să câștig, îmi place să am satisfacția acestui lucru. Mai degrabă, decât să spun că îmi place să câștig, urăsc să pierd. Dimineață, când mă trezesc după un meci câștigat am o stare total diferită față de cea după un meci pierdut. Nu sunt om, arde carnea pe mine”, a spus Răzvan Lucescu într-un interviu pentru AntenaSport.

Răzvan Lucescu a obținut rezultate excelente în ultima perioadă. Anul trecut a reușit eventul cu PAOK Salonic și a ajutat-o pe Al Hilal să câștige Liga Campionilor Asiei.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o, după ce antrenorul român a plecat de la Dinamo Kiev.
Fotbal • 26 mart., 18:10
„Cum ai putea câştiga titlul cu acea echipă?!” Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o: „Nu puteam să merg acolo!”
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!