Închide meniul
Video

Gabi Enache, mesaj din timpul pandemiei din Kazahstan: ”S-a închis totul aici!”. Ce spune despre un posibil vaccin

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 17:52

Captură știri AntenaSport

Gabi Enache, mesaj din timpul pandemiei din Kazahstan: ”S-a închis totul aici!”. Ce spune despre un posibil vaccin

  • Enache se află în Kazahstan pe timpul pandemiei
  • Jucătorul se antrenează singur, departe de familie
  • Ce spune Enache despre un vaccin împotriva Covid-19

”Măsurile sunt foarte drastice. Te amendează dacă ieși pe afară și nu ai mască și tot ce trebuie. Am înțeles că există posibilitatea să faci și 10 zile de pușcărie, adică să te închidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niciodată în viața mea nu credeam că o să trăiesc lucrul ăsta și să văd cozile infernale pe la supermarket-uri. Efectiv poliția umblă printre blocuri să te amendeze și să trecem în casă”, a declarat Enache, pentru AntenaSport.

Enache duce dorul familiei în Kazahstan 

Enache e singur în Kazahstan, departe de familie. N-a mai apucat să o aducă pe soția Lena lângă el, pentru că a venit pandemia.

Reclamă

”Eu când am ajuns aici, în 10 zile deja s-a închis orașul. După aceea au închis aeroportul, au închis absolut tot. Dacă eram cu familia mea nu mai conta ce făceam, unde eram sau dacă trebuia să stau în casă”, a mai spus Enache.

Enache nu vrea să se vaccineze împotriva Covid-19

Fost jucător la FCSB și Astra nu vrea să-și vaccineze familia împotriva coronavirusului. E de partea lui Djokovic. Sârbul din tenis susține că vaccinul nu trebuie să fie obligatoriu. 

Reclamă

”Nici eu nu aș face în viața vieților mele așa ceva. Dacă copilul va fi afectat în vreun fel de acest vaccin. Îmi este frică să nu devină obligatoriu”, a concluzionat Enache.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
"Cea mai frumoasă femeie din România" e studentă la 35 de ani. Ţinuta uluitoare cu care poate merge la facultate
Diverse • 2 mart., 21:13
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” e studentă la 35 de ani. Ţinuta uluitoare cu care poate merge la facultate
România - Kazahstan 25-3, la Campionatul Mondial de polo
Alte sporturi • 7 feb., 16:23
România – Kazahstan 25-3, la Campionatul Mondial de polo! „Tricolorii” şi-au zdrobit adversarii şi au scris istorie în Qatar
Gigi Becali scoate din primul 11 un star de la FCSB, după remiza cu U Cluj. Ce l-a nemulţumit pe latifundiarul din Pipera
Liga 1 • 30 ian., 14:19
Jucătorul care a început să plângă în faţa lui Gigi Becali: „Nu-mi venea să cred!” Ce i-a transmis milionarul
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte
Fotbal extern • 12 dec., 19:11
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte! Acuzaţiile dure care i se aduc clubului