Închide meniul

Gianluigi Buffon, amendat pentru blasfemie şi taxat dur de fosta soţie: "Nu înţelege niciun rahat despre femei!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2021, 18:11

Gianluigi Buffon, amendat pentru blasfemie şi taxat dur de fosta soţie: "Nu înţelege niciun rahat despre femei!"

profimediaimages

Gianluigi Buffon, amendat de autorităţile din Italia şi taxat dur de fosta soţie

L'Equipe a anunțat că Buffon i-a adresat cuvinte blasfematoare coechipierului Monolo Portanova. Incidentul a avut loc în partida cu Parma din 19 decembrie 2020, scor 4-0 pentru Juventus. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gianluigi Buffon, amendat pentru blasfemie

Incidentul nu a fost surprins la TV, însă a fost captat intr-o inregistrare audio. Veteranul Gigi Buffon ar fi strigat către coechipierul său 'Porco Dio!'. 

Cazul a ajuns la instanța Federală din Italia, iar verdictul final a fost anunțat în cursul zilei de joi. Buffon a fost amendat cu 5.000 de euro. 

Legea blasfemiei a fost adoptată în Italia în anul 2010. Sportivii și antrenorii care rostesc cuvinte blesfematoare sunt sancționați dur, aceasta fiind considerată cea mai gravă modalitate de a aduce injurii la adresa unei persoane. 

Gianluigi Buffon, făcut praf de fosta soție

Nu sunt singurele vești proaspte pentru Gianluigi Buffon! Fosta lui soție, Alena Seredova, l-a atacat dur în mediul online. 

Reclamă

„În opinia mea, Buffon nu înțelege niciun rahat despre femei!”, a comentat aceasta pe Instagram. Întrebată dacă ar putea să refacă relația cu Gianluigi Buffon, Seredova s-a arătat sceptică.

 „Cred că tranziția este foarte lungă, pentru toată lumea, foarte mult depinde de asemenea de noul partener cu care ești. Evident că dezamăgirea rămâne”, a spus Seredova.

Gianluigi Buffon și Alena Seredova au format un cuplu timp de 9 ani și au doi copii împreună. Cei doi divorțat în 2014. La numai un an distanță, în 2015, Buffon s-a cuplat cu jurnalista Ilaria D'Amico. Seredova are în prezent o relatie cu Alessandro Nasi, om de afaceri.  

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și