Închide meniul

Inter îi decide viitorul lui Ionuț Radu. Cele trei scenarii gândite de nerazzurri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2020, 14:14

Inter îi decide viitorul lui Ionuț Radu. Cele trei scenarii gândite de nerazzurri

Profimediaimages

Ionuț Radu poate rămâne în lotul lui Inter

Antonio Conte ia în calcul varianta în care nu îl va mai lăsa pe Radu să plece sub formă de împrumut. Titularul dintre buturile nerazzurrilor, Samir Handanovic, va împlini 36 de ani în luna iulie. Se caută soluții în cazul în care slovenul se va accidenta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu va purta discuții cu oficialii lui Inter

Conform Tuttosport, nu există nicio șansă ca goalkeeperul român să continue la Parma. Galben-albaștrii l-au luat sub formă de împrumut, dar nu l-au folosit nici măcar un minut în Serie A. Jurnaliștii italieni anunță că sunt trei ipoteze în momentul de față.

O primă variantă ar fi ca Ionuț Radu să rămână și să accepte postura de a 3-a rezervă. Astfel, ar putea să se antreneze alături de Handanovic. În cazul în care portarul de 22 de ani nu acceptă să rămână în umbra veteranului de la Inter, va fi împrumutat la o echipă care să-i ofere minute în campionatul Italiei.

Din moment ce contractul lui Radu expiră în 2022, Inter se gândește chiar să accepte o posibilă ofertă de transfer definitiv. În această situație, nerazzurrii l-ar cumpăra chiar pe cel care, la Parma, îl ține pe bancă pe român. Este vorba de Luigi Sepe, cu care s-au inițiat primele discuții.

Ionuț Radu are astfel șanse mari să rămână în Serie A, mai ales că a stârnit interesul lui Torino. "Taurii" sunt convinși că și-ar asigura postul de portar pentru o lungă perioadă de timp. Pot profita și de faptul că, în ultima perioadă, cota de piață a internaționalului român a tot scăzut. Dacă în luna decembrie transfermarkt estima că valorează 15 milioane de euro, acum a ajuns să fie văzut la 9.5 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și