Închide meniul

Nicolae Stanciu, euforic după o nouă evoluţie stelară la Slavia. "Chiar nu conta cine oferea pasa decisivă"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 iunie 2020, 7:11

Nicolae Stanciu, euforic după o nouă evoluţie stelară la Slavia. "Chiar nu conta cine oferea pasa decisivă"

Profimediaimages

Nicolae Stanciu, aproape de a câştiga titlul cu Slavia

Chiar dacă nu a înscris, Stanciu i-a oferit o pasă de manual căpitanului Boril, care a făcut 2-0. La final, şeptarul liderului din Cehia şi-a felicitat coechipierii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, un nou assist pentru Slavia

A fost a treia etapă la rând în care românul oferă cel puţin o pasă decisivă.

"Sunt fericit pentru victorie. Am venit aici pentru cele 3 puncte, nu conta cine înscria sau cine oferea pasă decisivă. Am început play-off-ul pentru câştigarea campionatului, aşa că acum nu este atât de important cum joci sau dacă faci un meci bun. Cele trei puncte contează şi suntem fericiţi că am plecat de la Ostrava victorioşi", a declarat Nicolae Stanciu pentru iSport.

În această ediţie de campionat, Stanciu a înscris 4 goluri şi şi-a trecut în cont 7 assist-uri. Mijlocaşul de 27 de ani se felicită că a revenit în Cehia după un sezon în care a jucat pentru Al Ahli.

"M-am simţit bine încă din momentul în care am venit la Slavia. A fost atunci o perioadă dificilă pentru că am stat 2 luni acasă fără să mă antrenez. Campionatul s-a terminat mai repede în Arabia Saudită şi am avut ceva probleme acolo. Este dificil să îşi reintre în formă orice fotbalist care nu joacă 2-3 luni. Acum am un ritm bun, cu toţii ne-am antrenat bine în această perioadă în care nu am putut juca fotbal", a dezvăluit mijlocaşul român.

Reclamă

Slavia este pe primul loc în Cehia. Are 9 puncte avans faţă de urmăritoarea Viktoria Plzen.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și