Închide meniul

Cristian Bălgrădean este aşteptat de Dan Petrescu. Anunţul oficialilor de la CFR. "Nu este problemă cu legitimarea lui!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 mai 2020, 12:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Cristian Bălgrădean este aşteptat de Dan Petrescu. Anunţul oficialilor de la CFR. "Nu este problemă cu legitimarea lui!"

Profimediaimages

Cristian Bălgrădean va ajunge la CFR Cluj

Marius Bilaşco a contrazis zvonurile care anunţau că "Pufi" a fost păcălit de ardeleni pentru a se strica atmosfera din vestiarul roş-albaştrilor. Directorul departamentului de scouting de la CFR a făcut precizări în ceea ce priveşte situaţia goalkeeper-ului de 32 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Bălgrădean ajunge sub comanda lui Dan Petrescu

Aflat pe final de contract cu FCSB, Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj încă din luna februarie. În momentul în care a aflat, Gigi Becali l-a exclus din lot şi l-a băgat în şomaj tehnic. Ardelenii nu s-au grăbit să înregistreze actele la LPF.

"Nu e nicio problemă în ceea ce priveşte legitimarea lui Bălgrădean", a spus Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.

CFR Cluj a încălcat o regulă care obligă cluburile să anunţele contractele noi în decurs de 45 de zile de la parafarea lor. 

Bălgrădean a cucerit două trofee în carieră. A câştigat Cupa şi Supercupa României, ambele cu Dinamo. Conform transfermarkt, cota portarului de 32 de ani a scăzut de la 1.5 milioane de euro la 1 milion de euro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și