Închide meniul

Ionuţ Negoiţă, anunţ şoc înainte de Dinamo – FCSB: "Încă susţin clubul!" Mesaj surprinzător pentru fanii acţionari: "Când voi încasa ceva din restanţe, voi face asta!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 15:35

Ionuţ Negoiţă, anunţ şoc înainte de Dinamo – FCSB: "Încă susţin clubul!" Mesaj surprinzător pentru fanii acţionari: "Când voi încasa ceva din restanţe, voi face asta!"

Mediafax Foto / Octavian Cocolos via Hepta

Ionuţ Negoiţă

"Eu susțin încă Dinamo, substanțial! Da, de ce vă miră? Îi las cu sediul la RIN Grand Hotel, cu magazinul, cu cantonamentul, susțin destul de multe chestii. Când se vor rezolva toate astea și voi încasa ceva din restanțe, atunci mă înscriu în DDB, OK? Oricum, e de apreciat ceea ce fac suporterii, sunt pași spre normalitate. Hai să lămurim ceva: am avut mereu deschidere către DDB. E ușor să găsești o țintă în mișcare, unde să arunci cu săgeți!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi doream ca fanii să intre la conducerea clubului, erau cei mai bine intenționați, dar nu puteam aștepta la nesfârșit până se hotărăsc. Nu mai puteam merge pe promisiuni, discuțiile cu alte persoane ce spuneau, ei spuneau!, că vor Dinamo, îmi consumau multă energie. N-am mai așteptat! De aceea s-a ajuns la varianta Cortacero", a spus Ionuţ Negoiţă pentru gsp.ro

Ionuţ Negoiţă mizează pe Dinamo în derby-ul cu FCSB

Ionuţ Negoiţă crede că Dinamo se va impune în derby-ul cu FCSB. Omul de afaceri mai spune că Dinamo are forţa de a ajunge şi în playoff, deşi situaţia financiară este una dramatică. Fanii le-au promis o primă jucătorilor dacă vor câştiga derby-ul cu FCSB. 

Dinamo – FCSB? Eu zic că 2-0. Evident, mă voi uita la meci, mai relaxat decât atunci când eram la conducerea clubului, plăcerea e mai mare acum. Stresul și presiunea nu-mi ofereau momente să mă bucur de fotbal pe-atunci. Acum, sunt liniștit și pot să văd calm o partidă de fotbal.

Eu cred că Dinamo poate ajunge în play-off. E părerea mea, obiectivul e realizabil. Cel mai important e să se găsească soluții, să se ajungă la o formulă stabilă, de conducere și de finanțare, lucruri mai importante decât calificarea în play-off", a mai spus Negoiţă. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și