Închide meniul
EXCLUSIV

Andrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune

Bogdan Stănescu Publicat: 17 aprilie 2024, 15:32

Reclamă
Andrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor să revină în tribune

Andrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină

Andrei Nicolescu / Captură Antena Sport

Andrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune la meciurile de acasă ale lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Nicolescu e convins că această decizie poate ajuta mult Dinamo, club ce se luptă să evite retrogradarea în Liga a 2-a.

Andrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune

Am observat şi noi, clubul, cât de greu este fără spectatori şi spectatorii şi fanii noştri au observat cât de greu le este în afara stadionului.

Cred că suntem destul de responsabili să luăm decizia asta ca pe una care să ne ajute, să ne comportăm aşa cum trebuie şi să fim împreună, pentru că împreună suntem mai puternici.

100% s-a văzut că ei, suporterii, au fost în anumite momente al 12-lea jucător pentru noi. Nouă ne-a fost greu în aceste meciuri fără ei, lor cred că le-a fost foarte greu acolo.

Reclamă

E un impuls foarte important pentru jucători. Nu ştiu cât de mult contează, dar e un ajutor foarte mare faptul că vor avea spectatorii acolo”, a declarat Andrei Nicolescu pentru AntenaSport.

Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out

Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA. Fanii celor două echipe pot reveni pe stadion la ultimele două partide de pe teren propriu din play-out. Iniţial, Dinamo şi UTA au primit o suspendare de 4 etape după incidentele provocate la meciul direct.

Comisia de Etică şi Disciplină din cadrul FRF a suspendat sancţiunea iniţială care prevedea 4 etape fără spectatori. Ulterior, oficialii FRF au permis celor două cluburi să joace doar cu copii în tribune.

Reclamă 4 / 0/3

SC Dinamo 1948 SA – Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 – În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de SC Dinamo 1948 SA și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD.

AFC UTA Arad – Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 – În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de AFC UTA Arad și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD”, se arată în decizia publicată de lpf.ro.

Reacţia lui Ahmed Bani, după ce a „salvat-o” pe Dinamo în duelul cu Poli Iaşi

Ahmed Bani, eroul lui Dinamo în meciul cu Poli Iaşi, a dezvăluit cine sunt colegii care i-au spus că va marca în meciul de astăzi al „câinilor”.

Bani a spus după victoria foarte importantă a lui Dinamo că Amzăr şi Borduşanu au prezis că va înscrie cu Poli Iaşi. Bani le-a adus victoria „câinilor” cu un gol marcat în minutul 90+3 al partidei cu Poli Iaşi.

„(n.r: Ce înseamnă victoria asta pentru voi în momentul ăsta?) 3 puncte foarte importante în obiectivul nostru de a ne salva de la retrogradare. Sperăm ca şi în următoarele meciuri să câştigăm.

Am trecut printr-o perioadă mai dificilă, dar am înscris şi sper să continui tot aşa. Nu e niciun mesaj, eu am intrat şi încerc să îmi fac datoria.

Bani: „Amzăr şi Borduşani mi-au spus că o să înscriu”

(n.r: A simţit cineva că dai gol?) Da, râdeam cu colegii mei, cu Amzăr şi Borduşanu înainte de meci şi chiar s-a întâmplat ceva şi au zis că o să înscriu în seara asta. S-a adeverit. Suntem foarte apropiaţi. Cu toţii suntem foarte apropiaţi, dar cu ei am o relaţie mai specială.

Reclamă

(n.r: A meritat Dinamo victoria?) Poate n-am prestat cel mai bun fotbal, dar eu spun că noi am avut ocaziile mari.

(n.r: despre copiii, care au susţinut Dinamo) Copiii aduc o energie foarte frumoasă la stadion. Ne pare rău că nu sunt suporterii, dar aceşti copii chiar aduc un spirit frumos.

Sunt meciuri grele. Având în vedere că nici nu avem suporteri, va fi foarte dificil. Dar aceşti copii îşi fac treaba”, a declarat Ahmed Bani după Dinamo – Poli Iaşi 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și