Închide meniul

"Je suis român!" Ce au scris ungurii despre scandalul uriaş în care este implicat Sebastian Colţescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2020, 7:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

"Je suis român!" Ce au scris ungurii despre scandalul uriaş în care este implicat Sebastian Colţescu

ProfimediaImages

Sebastian Colţescu, apărat de maghiari

"Negru. În română, asta înseamnă negru. Nici mai mult, nici mai puțin. Când Sebastian Colțescu a rostit acel cuvânt nu a crezut că se va sfârși cariera lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maghiarii îl apără pe Sebastian Colţescu: "Je suis român"

Așadar, astăzi „je suis” este românesc. Pentru că vom fi cu toții români dacă lăsăm poliția gândirii și rasismului să revolte”, a scris  Pataki Tamas, citat de digi24.ro

Tamas explică faptul că Sebastian Colţescu nu l-ar fi catalogat ca fiind negru pe Webo, secundul de la Istanbul BB, ci doar i-a indicat lui Haţegan că este "cel negru".

Sebastian Colţescu, implicat într-un scandal uriaş

Scandalul de rasism de la Paris, de la meciul dintre PSG şi Başakşehir, este analizat de UEFA într-o anchetă de amploare, care vizează remarcile rasiste ale arbitrului român, Sebastian Colţescu. Şi turcii sunt însă suspectaţi de rasism de forul european.

Pierre Webo a vorbit despre scandalul de la meciul dintre PSG şi Başakşehir, când l-a acuzat de rasism pe Sebastian Colţescu. Antrenorul secund al turcilor este convins că incidentele petrecute pe Parc des Princes au intrat în istoria fotbalului.

Reclamă

"După părerea mea, 8 decembrie va fi o zi de referinţă. Se va vorbi despre ea doar cu înainte şi după. Mereu va fi amintită această dată. Nu va mai fi nimic aşa cum a fost înainte de 8 decembrie", a declarat Pierre Webo.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și