Închide meniul

Prima lovitură la Dinamo în noul mandat al lui Cosmin Contra! Adam Nemec se întoarce

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 august 2020, 10:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Prima lovitură la Dinamo în noul mandat al lui Cosmin Contra! Adam Nemec se întoarce

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Lovitură pentru Cosmin Contra

Slovacul de 34 de ani va câștiga un salariu de 15.000 de euro pe lună, susține gsp.ro. Totuși, atacantul nu a mai jucat din februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Pafos, echipa la care a plecat de la Dinamo, el a marcat ultimul gol pe 23 august 2019. La Dinamo, lucrurile au stat alfel, el marcând 20 goluri, în 64 de meciuri. 

Planul conducerii lui Dinamo

Proaspăt instaurat la Dinamo, Cosmin Contra a vorbit despre rolul pe care urmează să îl aibă la clubul din şoseaua Ştefan cel Mare şi despre ce aşteptări are de la viitor.

”S-a vorbit despre un buget destul de mare. Din ce ştiu eu, îşi doresc un buget de zece milioane de euro în primul an. Nu ştiu dacă în acele zece milioane intră şi datoriile care există la club", a comentat noul antrenor din Ştefan cel Mare.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și