Închide meniul

Dezastru pentru Răzvan Lucescu la revenirea la PAOK! Meci de coșmar pentru echipa românului în preliminariile Conference League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2021, 23:52

Dezastru pentru Răzvan Lucescu la revenirea la PAOK! Meci de coșmar pentru echipa românului în preliminariile Conference League

Răzvan Lucescu şi Paok Salonic au dat lovitura în Grecia

Hepta

Bohemian FC este pe locul 4 în Irlanda, țară aflată pe poziția a 37-a în clasamentul coeficienților UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Răzvan Lucescu s-a făcut de râs în preliminariile Conference League

Alistair Coote a înscris golurile care au consființat înfrângerea lui Răzvan Lucescu în Irlanda. Fotbalistul lui Bohemian este cotat la doar 80.000 de euro.

PAOK a marcat pe final, prin Nelson Oliveira, însă nu a fost sufiecient pentru ca echipa lui Lucescu să evite rușinea, la primul meci pentru român după revenirea în Grecia.

Întregul lot al lui Bohemian FC este cotat la 1,42 milioane de euro. Cel mai valoros jucător al echipei, Georgie Kelly, costă 150.000 de euro. Stadionul lui Bohemian are doar 6.000 de locuri.

Răzvan Lucescu, clauză uriașă la PAOK

Lucescu Jr. s-a întors vara aceasta la PAOK, după ce a luat Cupa și Campionatul în 2018-2019. Ca să se asigure că nu-l pierde din nou pe Răzvan Lucescu, Ivan Savvidis i-a setat românului o clauză uriașă.

Reclamă

Dacă vrea să rupă contractul, Lucescu Jr. trebuie să platească 7 milioane de euro. În 2019, el pleca la Al Hilal, după ce arabii i-au achitat clauza de reziliere în valoare de 2 milioane de euro.

În Arabia Saudită, fostul selecționer a câștigat tot ce se putea: Liga Campionilor Asiei, campionatul și Cupa Regelui.

În total, Răzvan Lucescu are 7 trofee în cariera de antrenor. Pe lângă succesele de pe banca lui Paok și Al Hilal, românul a cucerit și două Cupe ale României alături de Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

 

 

 

 

Reclamă

 

 

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și