Închide meniul

Veşti bune pentru Dinamo! Anunţul făcut de Cortacero în miez de noapte

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 25 august 2020, 5:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Veşti bune pentru Dinamo! Anunţul făcut de Cortacero în miez de noapte

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Bucuria jucătorilor de la Dinamo

Cortacero a făcut anunţul după remiza celor de la Dinamo, scor 1-1, cu Hermannstadt, pe teren propriu. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, care le dă speranţe fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Veşti grozave Dinamo", a scris acesta, lâsând de înţeles că a ajuns la un acord cu Cosmin Contra pentru ca fostul selecţioner să preia echipa.

Cosmin Contra: "Am o înţelegere verbală cu Dinamo"

Contra este încântat de proiectul propus de spaniolii de la Dinamo, iar în urmă cu aproximativ două săptămâni recunoştea pentru AntenaSport că are o înţelegere verbală cu noii investitori ai echipei.

"Îi cunosc pe noii investitori. Am o înţelegere verbală cu ei, în sensul că atunci când vor cumpăra clubul ne vom aşeza la masa negocierilor.

Reclamă

Dacă mă vor suna o să vin să negociez cu ei. Dacă voi fi sunat şi proiectul este serios, iar discuţiile merg pe un făgaş normal, de ce nu?

Întotdeauna am zis că un proiect serios este atrăgător, mai ales că sunt oameni pe care-i cunosc şi mi-au transmis linişte. Îşi doresc cam acelaşi lucru pe care mi-l doresc eu la o echipă de fotbal", spunea Contra la vremea respectivă pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și