Închide meniul

"Vor fi KO total!" Dumitru Dragomir anunţă falimentul lui Dinamo. "Cine să plătească datorii de 30 de milioane de euro?!"

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 12 decembrie 2020, 10:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

"Vor fi KO total!" Dumitru Dragomir anunţă falimentul lui Dinamo. "Cine să plătească datorii de 30 de milioane de euro?!"

Dumitru Dragomir îl consideră pe Toni Petrea cel mai bun antrenor din ţară

MMA / Niros Foto via Hepta

Dinamo a câştigat patru meciuri la rând în toate competiţiile. După 4-1 cu Poli Iaşi, "câinii" au urcat pe locul opt în campionat şi s-au apropiat de play-off. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: "Urmează falimentul! Nu se mai bagă nimeni la Dinamo"

Dumitru Dragomir i-a felicitat pe jucătorii antrenaţi de Gane, dar le-a transmis să se bucure cât mai pot. Fostul şef al LPF spune că Dinamo va avea de achitat şi o datorie uriaşă, de cel puţin 23 de milioane de euro, către Fisc.

"Mai joacă două meciuri și gata! Părerea mea e că după aceea urmează falimentul! Nu se bagă nimeni la Dinamo acum.

Când am auzit de datorii şi de procesul pentru 23 sau 24 de milioane de dolari  pe care ANAF-ul, Şerban Pop (n.r. fost vicepreşedinte ANAF) i-a redus-o. Că s-ar putea să vină şi aia, ultima lovitură. Atunci e KO total! De unde să scoţi 30 de milioane aiurea? Ştii ce datorii mai sunt pe la ăsta, pe la Negoiţă? Că nu ştii ce acte au făcut. Nu se bagă nimeni!

Șmecheria cu spaniolii e șmecherie românească! Înainte, când aveai datorii aduceai pe unul din afară și îi puneai datoriile în cârcă! A doua zi fugea în țările exotice. Dar s-au prins ăștia”, a spus Dragomir, la Digi Sport.

Reclamă

Jucătorii lui Dinamo s-au săturat de promisiuni

Jucătorii lui Dinamo au rămas în continuare neplătiţi şi s-au săturat de promisiunile acţionarilor spanioli.

"Nu am primit mesaj de la Cortacero ci de la avocaţii lui. Sunt aceleaşi promisiuni, tot spun că vin banii săpătămâna viitoare. Cum poţi mai crezi când au fost 7-8 promisiuni?", a spus Ante Puljic.

”Pe plan administrativ, nu mai e nimic de spus din păcate, vedem. Noi înecrcăm să le mulțumim suporterilor prin victorii și am încercat să le aducem un omagiu de fiecare dată când am înscrie pentru că ei demonstrează că sunt lângă noi", a spus şi Paul Anton.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și