Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Cristi Săpunaru a fost scos de pe teren după numai 16 minute din CFR – Rapid 0-1

Dan Roșu Publicat: 11 februarie 2024, 8:12

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Cristi Săpunaru a fost scos de pe teren după numai 16 minute din CFR – Rapid 0-1

Adevăratul motiv pentru care Cristi Săpunaru a fost scos de pe teren după numai 16 minute din CFR - Rapid 0-1

Cristiano Bergodi, într-o conferinţă de presă

Adevăratul motiv pentru care Cristi Săpunaru a fost scos de pe teren după numai 16 minute din CFR – Rapid 0-1 a fost dezvăluit chiar de căpitanul de 39 de ani ani giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La capătul primului sfert de oră al meciului din Gruia, fostul internaţional a cerut schimbarea în urma unui duel cu Bîrligea în care a fost doborât. El a simţit dureri la ceafă şi a făcut semne către stafful tehnic.

Adevăratul motiv pentru care Cristi Săpunaru a fost scos de pe teren după numai 16 minute din CFR – Rapid 0-1

„Mi s-a blocat gâtul”, a spus Săpunaru pentru fanatik.ro. Fundaşul a fost înlocuit de Iulian Cristea, dar ghinionul a continuat pentru rapidişti şi în repriza secundă.

În minutul 53, Răzvan Onea a fost şi el nevoit să facă semnul schimbării, în urma unor probleme musculare, fiind înlocuit de Braun.

„Săpunaru a fost lovit (n.r. a arătat spre gât) şi nu reuşea să întoarcă capul. Când a ieşit avea şi o problemă… nu vedea bine. Şi atunci a trebuit să îl schimbăm”, a spus şi Cristiano Bergodi la conferinţa de presă.

Reclamă

Cristiano Bergodi le-a amintit fanilor de retrogradare după CFR Cluj – Rapid 0-1

Cristiano Bergodi le-a amintit fanilor de retrogradare după CFR Cluj – Rapid 0-1. Antrenorul oaspeților a vorbit despre partida din Gruia și a tras primele concluzii.

Bergodi a spus că a fost mulțumit de prestația jucătorilor săi. De asemenea, a vorbit și despre lupta pentru titlu și a ținut să le amintească fanilor de un moment la care Rapid a retrogradat în Liga a 2-a.

„A fost cea mai mare victorie! Cu 8 ani în urmă am retrogradat și am pierdut aici cu CFR. Pe atunci nu era multă lume. Băieții au jucat cu o atitudine extraordinară. Pot lupta cu orice echipă! Săpunaru s-a accidentat, dar am avut și alte probleme. Am schimbat toți jucătorii, am epuizat rapid schimbările. Am avut ceva emoții. Am avut și ocazii ofensive. Am lucrat, mi-a plăcut de băieți și de cum au acoperit spațiile.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să stăm cu picioarele pe pământ. Dacă noi vom juca cu această ambiție mereu, putem face lucruri frumoase. Am o echipă foarte bună, sunt și jucători care nu joacă. Astăzi a jucat și Braun, a arătat bine. Am o echipă bună, ei sunt principalii actori. Nu era un meci decisiv pentru noi, nu am scos CFR-ul din lupta pentru titlu. Ar fi ceva aiurea să spunem asta, o vrăjeală! Mergem înainte cu un moral extraordinar de bun. Nu este ușor să câștigi aici la CFR”, a spus Cristiano Bergodi, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și