Închide meniul

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2024, 0:01

Reclamă
„Am pierdut două puncte! Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid - Oţelul 0-0

Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul Galaţi / Profimedia

Dorinel Munteanu a avut un discurs ferm, după ce Oţelul a remizat pe terenul celor de la Rapid, scor 0-0. Antrenorul s-a declarat nemulţumit de rezultatul înregistrat, mărturisind că echipa sa ar fi trebuit să plece cu cele trei puncte din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional a oferit detalii şi despre Cristian Chira. „Munti” a dezvăluit că accidentarea mijlocaşului este una gravă, lucru pe care îl regretă mult.

Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0

Totodată, după scandalul din meciul precedent, atunci când şi-a prins un jucător de guler şi l-a certat pe teren, Dorinel Munteanu le-a dat replica contestatarilor. Acesta a transmis că oricine îşi mai iese „din pepeni” uneori.

„Sunt 2 puncte pierdute, am avut în faţă un adversar care nu şi-a intrat într-o formă maximă. Mi-am felicitat echipa, au făcut un meci bun. În prima repriză, am dat adversarului voie să dea două şuturi pe poartă, a doua repriză am dominat-o, trebuia să marcăm, poate o vom face sâmbăta viitoare cu Craiova.

Totul se datorează băieţilor, a muncii noastre, în ciuda răutăţilor care se aruncă în curtea noastră. Acest rezultat nu mă bucură atât de tare, s-a accidentat grav şi Chira, nu ştiu cum a fost, dar e destul de grav. Îmi pare rău pentru el, dar e tânăr şi-şi va reveni. I-am spus că e băiatul meu şi-l susţin până la capăt, am avut încredere în el să joc cu el, sunt supărat că s-a accidentat.

Reclamă
Reclamă

La mine…nu se putea să accepte gesticulări, am vorbit cu secundul, mi-a zis că e a doua sau a treia oară când gesticulez.

Am mai spus, nu ştiu pe cine interesează ce se întâmplă în curtea mea. Observatorul n-a spus nimic, a venit comentariul unor analişti care şi-au spus cuvântul, au dreptul să-şi spună părerea, voi vedea ce pedeapsă iau. Sunt puţini oamenii care pot să înţeleagă aceşti copii, mereu am vrut să câştig, e foarte greu de înţeles acest fenomen.

Băieţii pe teren văd că nu sunt de acord cu ce spune altă lume. Că-mi mai ies eu din sărite, e normal. Fiecare om îşi iese din pepeni câteodată, am putere să trec peste.

Reclamă

Nu am fost niciodată prieten cu colegii din Generaţia de Aur care au vorbit aşa despre mine, doar colegi. Le doresc multă sănătate.

E cale lungă până în play-off, dar o luăm pas cu pas, băieţii au înţeles mesajul meu, e important să fie apţi la antrenament. Voi mai aduce doi jucători care să întărească echipa”, a declarat Dorinel Munteanu, conform digisport.ro, după Rapid – Oţelul 0-0.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul 0-0

A avut loc o accidentare teribilă în duelul dintre Rapid şi Oţelul. Cristian Chira, tânărul jucător al lui Dorinel Munteanu, a început să plângă pe teren de durere.

În minutul 47, Cristian Chira (22 de ani) a alunecat şi genunchiul său stâng a avut de suferit. Mijlocaşul a căzut pe gazon, după o schimbare de direcţie a unui adversar.

Chira a rămas întins şi a cerut intervenţia medicilor. Acesta a început imediat să plângă de durere şi a fost scos cu targa de pe teren. Dorinel Munteanu a mers şi şi-a încurajat jucătorul, la marginea terenului.

Ceilalţi jucători ai Oţelului l-au înconjurat pe Cristian Chira, în momentul în care acesta primea îngrijiri pe teren. Mijlocaşul a fost ulterior înlocuit de Juric.

După primele invetigaţii medicale la care a fost supus Cristian Chira, la spitalul Floreasca, acesta are glezna fracturată. Mijlocaşul a fost titularizat în premieră în acest sezon de către Dorinel Munteanu.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și