Închide meniul

„Ar putea fi demis!” Avertisment pentru Ovidiu Burcă, înaintea derby-ului Dinamo – FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2023, 8:49

Ar putea fi demis!” Avertisment pentru Ovidiu Burcă, înaintea derby-ului Dinamo – FCSB

Avertisment pentru Ovidiu Burcă, înaintea derby-ului Dinamo - FCSB

Ovidiu Burcă, pe banca lui Dinamo / Hepta

Ovidiu Burcă a primit un avertisment, înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB. Marius Lăcătuș consideră că duelul de pe Arena Națională va pune presiune pe antrenorul „câinilor” mai mult decât pe jucători. „Fiara” susține că Burcă ar putea fi demis în cazul unei înfrângeri în fața marii rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo și FCSB se duelează în etapa a 17-a din Liga 1. Partida va fi astăzi, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Avertisment pentru Ovidiu Burcă, înaintea derby-ului Dinamo – FCSB

Marius Lăcătuș a analizat situația lui Ovidiu Burcă de la Dinamo, ținând cont de faptul că roș-albii sunt fără succes în campionat din luna august. Fostul internațional consideră că demiterea antrenorului din Ștefan cel Mare ar fi o decizie care nu ar lua pe nimeni prin surprindere.

„Fiara” consideră că promovarea pe care a reușit-o Burcă a trecut, iar în prezent, suporterii dinamoviști așteaptă rezultate din partea antrenorului. De cealaltă parte, Lăcătuș este convins că situația de la echipă se va așeza dacă Dinamo se va impune în derby.

„Eu cred că presiunea este un pic mai mare pe Burcă decât pe jucători la jocul de mâine (n.red. FCSB – Dinamo). (n.red. Te gândești la faptul că ar putea fi demis?) Da!

Reclamă

Lumea uită destul de repede lucrurile bune pe care le-ai făcut. Nimeni nu se aștepta ca Burcă să promoveze cu Dinamo după retrogradare, în situația în care se găsea Dinamo. Nu ar mira pe nimeni (n.red. dacă Burcă ar fi înlăturat).

Ce s-a făcut bun s-a făcut, dar acum toată suflarea dinamovistă așteaptă rezultate, iar, dacă acestea vor întârzia să apară încă o perioadă, nu îi va fi deloc simplu lui Burcă. E un meci care va conta enorm.

Dacă vor câștiga, lucrurile se vor așeza. Dacă se vor ridica la un nivel destul de bun, poate va exista înțelegere, dar dacă vor pierde și vor pierde fără să pună probleme, situația lui va fi una dificilă”, a declarat Marius Lăcătuș, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă, anunţ fără precedent înainte de Dinamo – FCSB

Ovidiu Burcă a făcut un anunţ fără precedent înainte de Dinamo – FCSB. Antrenorul dinamoviştilor a spus că a sosit ziua în care trebuie să pună presiune pe jucători.

„La momentul promovării toți m-au întrebat obiectivul. Am cerut 6 luni, perioada s-a cam epuizat. E momentul să pun presiune pe jucători, o presiune pe care trebuie să o ducă. Lumea nu prea mai are răbdare. Îi simt totuși destul de bine. Grupul are multă forță. Sunt mult mai legați unul de celălalt.

E un moment în care pot întoarce situația. Sunt un antrenor exigent, presiunea o pui atunci când ei pot să o ducă. Cred că acum pot duce presiunea lui Dinamo. Îi simt pregătiți. Nu știu dacă ne-am mulțumi cu un egal. Noi vrem să câștigăm.

FCSB e una dintre cele mai talentate echipe din Liga 1. O echipă cu jucători foarte valoroși. Antrenorii sunt foarte bine pregătiți. Coman a jucat la națională. Olaru e unul dintre cei mai buni din România. Au jucători foarte talentați”, a spus Ovidiu Burcă înainte de Dinamo – FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și