Închide meniul

„Asta a făcut diferenţa! Cu tot respectul pentru ei!” Căpitanul de la UTA, reacţie surprinzătoare după înfrângerea cu FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2024, 23:44

„Asta a făcut diferenţa! Cu tot respectul pentru ei! Căpitanul de la UTA, reacţie surprinzătoare după înfrângerea cu FCSB

Căpitanul de la UTA, reacţie surprinzătoare după înfrângerea cu FCSB

Alexandru Benga şi Darius Olaru, la începutul meciului dintre FCSB şi UTA/ Hepta

Căpitanul de la UTA, Alexandru Benga, a oferit o reacţie surprinzătoare, după înfrângerea categorică suferită de echipa sa, în duelul cu FCSB. Fundaşul a transmis faptul că arădenii au pierdut duelul de pe Arena Naţională din cauza propriilor greşeli, şi nu din cauza jocului prestat de liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a distrat în primul meci din 2024 şi a învins-o categoric pe UTA, cu scorul de 4-0. Darius Olaru a reuşit un hat-trick, iar celălalt gol al meciului a fost marcat de David Miculescu.

Căpitanul de la UTA, reacţie surprinzătoare după înfrângerea cu FCSB

Alexandru Benga a subliniat că detaliile au fost cele care au făcut diferenţe, în duelul pierdut de UTA cu FCSB. Fundaşul lui Mircea Rednic a declarat că arădenii au fost pedepsiţi de roş-albaştrii, din cauza greşelilor comise.

Benga a mai declarat că UTA a avut mai multe oaczii mari pe Arena Naţională, însă jucătorii nu au fost concentraţi pe deplin, în momentul finalizării. Fundaşul a mai transmis că partea mentală a făcut diferenţa în duelul cu FCSB.

„Am suferit o înfrângere usturătoare care ne arată încă odată că dacă nu tratezi serios detaliile poți să fii pedepsit. Cu tot respectul pentru FCSB, chiar dacă diferența de scor e mare, cred că meciul l-am pierdut noi. Au fost lucruri pe care noi nu le-am respectat, coroborat cu execuția de excepție a lui Olaru de la primul gol.

Reclamă

Am avut o ocazie foarte mare la începutul meciului, a fost un moment psihologic. Și la final de primă repriză am avut o ocazie mare. Cum am zis, micile detalii fac diferența și trebuie să fie concentrat 100% împotriva unor jucători cum sunt cei de la FCSB.

Ceea ce a făcut diferența a fost partea mentală. Reziliența, focusul la fiecare detaliu. Nu am reușit să profităm de ocaziile noastre bune. Dacă marcam la început, astfel se desfășura partida. Golul doi la fel, o deviere care l-a pus într-o situație bună. Micile detalii fac diferența”, a declarat Alexandru Benga, conform digisport.ro.

Mircea Rednic, la pământ după ce UTA a fost umilită de FCSB

Mircea Rednic a fost la pământ, după ce UTA a fost umilită de FCSB, în duelul din prima etapă a Ligii 1 din 2024. Antrenorul arădenilor a fost extrem de dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi, despre care susţine că nu au profitat de ocaziile create. De asemenea, Rednic a subliniat că roş-albaştrii au reuşit să se impună categoric, deşi elevii lui Charalambous nu au prestat cel mai bun joc al lor.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu m-au ajutat şi nici nu s-au ajutat, i-am ajutat pe ei. Noi am început bine, am avut o bară, ei avut un corner, primul gol a fost din corner. La golul doi, le-am pus-o pe tavă. Avem probleme la fazele fixe, lipsă de atenţie, de responsabilitate.

Repriza a doua am început-o bine…a venit un penalty, nu ştiu dacă a fost sau n-a fost, s-a dat foarte uşor. Am început bine, dar am luat gol. Au jucători de calitate. Normal că am fost supărat, e vorba de respect, de orgoliu, joci pe Arena Naţională. FCSB nu a făcut un joc bun azi, dar au profitat de greşelile noastre, greşeli copilăreşti, mai ales la primul gol, Fabri a stat şi s-a uitat.

E clar că nu ne batem cu FCSB, îmi pare rău de atitudinea lor, un pic mai multă răutate. Am făcut schimbări, era necesar, la 2-0 am avut ocazie de singur cu portarul, a dat peste tribună. Erau momente importante pentru moral, n-am profitat. Am făcut trei schimbări la pauză. Nu sunt mulţumit de lot, am nevoie de transferuri”, a declarat Mircea Rednic, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și