Închide meniul

David Miculescu nu a impresionat la FCSB și e dorit de un club din Liga 1! Mesaj direct pentru Gigi Becali: „L-am primi imediat”

Alex Ioniță Publicat: 21 decembrie 2023, 16:38

Reclamă
David Miculescu nu a impresionat la FCSB și e dorit de un club din Liga 1! Mesaj direct pentru Gigi Becali: L-am primi imediat”

Alexandru Miculescu a ajuns la FCSB în vara anului 2022, pentru suma de 1,7 milioane de euro.

David Miculescu, în tricoul lui FCSB / Profimedia

David Miculescu nu a impresionat la FCSB și e dorit de un club din Liga 1. Jucătorul transferat de Gigi Becali pentru suma de 1,7 milioane de euro nu s-a impus în lotul lui Elias Charalambous, iar acum reprezentantul unui club din prima ligă a dezvăluit faptul că și l-ar dori pe atacant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre o posibilă revenire chiar la fostul său club, UTA Arad, de unde a fost cumpărat de patronul de la FCSB. Totuși, Alexandru Meszar, finanțatorul clubului arădean, a dezvăluit faptul că ar fi interesat doar de un împrumut al tânărului.

David Miculescu nu a impresionat la FCSB și e dorit de un club din Liga 1! Dezvăluirea făcută de Alexandru Meszar

Înainte de finalul acestui an, finanțatorul echipei pregătite de Mircea Rednic a vorbit despre un posibil împrumut al lui David Miculescu. Meszar a dezvăluit faptul că ar dori să îl ajute pe tânărul jucător, având în vedere faptul că acesta nu a reușit să se impună în echipa lui Elias Charalambous.

„Muncim şi investim în academie foarte mult în fiecare an. Vrem să avem jucători la prima echipă şi să avem şi vânzări. Pe Miculescu l-am lua împrumut de la FCSB. Asta s-a întâmplat şi cu alţi jucători.

De asta este şi Stahl la noi. Îi sprijinim. Dacă nu reuşesc la cluburile la care s-au transferat, îi primim înapoi. Pe Miculescu l-am primi imediat. Plătim împreună salariul, nu e problemă”, a spus Alexandru Meszar, conform fanatik.ro.

Reclamă

De la transferul la actuala vicecampioană a României, din vara lui 2022, David Miculescu a adunat 70 de meciuri în tricoul „roș-albastru”, în care a reușit să marcheze doar 5 goluri și să ofere 6 pase decisive, în toate competițiile.

În momentul de față, atacantul de 22 de ani este cotat la suma de 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Gigi Becali, convins că FCSB va fi campioana României

Gigi Becali este convins că FCSB va fi campioana României la finalul acestui sezon. Patronul roş-albaştrilor s-a descătuşat după ce a văzut că principalele urmăritoare, Universitatea Craiova şi Rapid, s-au încurcat din nou în lupta pentru titlu.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB are 10 puncte avans faţă de echipa lui Mihai Rotaru şi 11 în plus faţă de trupa lui Dan Şucu. Becali nu mai are nicio emoţie şi şi-a proclamat deja victoria.

Din 2015 nu a mai câştigat titlul echipa lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera este încântat de jucătorii pe care îi are la FCSB.

”Nu mă așteptam. La început spuneam 10-12 puncte la finalul sezonului regulat, ca să fie 5-6 puncte în play-off, să fim siguri de campionat. E cam imposibil să te mai ajungă cineva. Putea să fie și mai bine. Are valoare echipa, face și Dumnezeu. Face Dumnezeu dreptate.

N-ai cum să mai scapi titlul anul acesta. Nu e vorba doar de puncte, ci de valoarea echipei. Poate mai aduc un atacant. Dacă nu, e Tavi Popescu. Și Luis Phelipe poate juca atacant. E și Alhassan care întărește mijlocul. Este și Lixandru pe care l-am descoperit și se pare că e mai bun decât Șut”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și