Închide meniul

„Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul

Viviana Moraru Publicat: 27 octombrie 2024, 19:15

Reclamă
„Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani! Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul

Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci/ Hepta

Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul, după eşecul cu Unirea Slobozia, scor 0-2, din etapa a 14-a din Liga 1. Antrenorul gălăţenilor a transmis un mesaj ferm şi a anunţat că situaţia financiară de la echipă este din ce în ce mai complicată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. În meciul cu Unirea Slobozia, gălăţenii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Stevanovic.

Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul

Dorinel Munteanu nu a mai suportat şi a reacţionat dur, la finalul meciului. Acesta a amintit de probleme uriaşe cu care s-a confruntat echipa în urmă cu zece ani, atunci când a ajuns în faliment. „Munti” a făcut un anunţ îngrijorător, mărturisind că situaţia s-ar putea repeta.

Tehnicianul de la Oţelul a fost întrebat şi despre posibila sa plecare de la Oţelul. Acesta a recunoscut că a luat în calcul să se despartă de gălăţeni, mărturisind că va face acest pas la finalul sezonului, dacă situaţia financiară nu se va îmbunătăţi.

Totodată, Dorinel Munteanu s-a declarat nemulţumit de faptul că fanii nu susţin echipa, ţinând cont şi de situaţia dezastruoasă din cadrul clubului.

Reclamă
Reclamă

„O spun cu responsabilitate şi părere de rău că mi-aş dori să nu fie începutul sfârşitului pentru această echipă, cum a fost acum 10 ani, când am fost la echipă. De ce spun asta? Lumea din fotbal sau din Galaţi şi-mi cer iertare… uită de rezultatele bune de anul trecut, de condiţiile care sunt la echipă, una mică şi cu suflet mare.

Nu s-a îmbunătăţit nimic, chiar a scăzut totul şi nu pot performa fără bani. Cine are bani, performează, cine nu, rămâne pe loc. Ne-am depăşit condiţia şi spun că nu suntem susţinuţi. Nu mă refer la Consiliul Local, domnul primar, televiziuni, oamenii care m-au ajutat şi au venit necondiţionat lângă mine.

„Va fi ultimul sezon!”

În fotbal trebuie să văd partea plină şi va fi ultimul an (n.r. – sezon) pentru mine când voi face tot posibilul să redresez această echipă, să mă lupt cu greutăţile şi să-i mulţumesc pe cei care vin la stadion.

Reclamă

(n.r. – Vă gândiţi să plecaţi de la Oţelul?) Mă gândesc, m-am gândit în trecut, că nu e uşor să te baţi singur cu granzii Superligii, că lumea uită repede că în trei ani am promovat. Cazul care mă deranjează cel mai mult… Singurul meci la care a fost stadionul plin a fost cu Botoşani din Liga 3, în Liga 2. În rest nu mai există interes, nu înţeleg de ce. Am avut o zi neagră. Puţini au fost care ne-au susţinut, dar aşa am dus-o până la nivelul ăsta. Eu sunt responsabil de rezultate şi tot eu trebuie s-o salvez”, a declarat Dorinel Munteanu, conform orangesport.ro.

Dorinel Munteanu se află la al doilea mandat pe banca celor de la Oţelul, mandat început în vara lui 2021. Antrenorul a obţinut rezultate remarcabile şi de această dată pe banca gălăţenilor, promovând echipa în Liga 1 în 2023 şi bifând finala Cupei României în stagiunea precedentă.

Oţelul, învinsă pe teren propriu de Unirea Slobozia

Unirea Slobozia a învins-o duminică, în deplasare, scor 2-0, pe Oţelul Galaţi, în etapa a 14-a din Liga 1.

Elevii lui Adrian Mihalcea au marcat în prima repriză, prin Afalna, dar golul din minutul 39 a fost anulat pentru ofsaid. Însă oaspeţii au deschis scorul în minutul 47, când a marcat Perianu, cu o lovitură de cap. Gălăţenii au rămas în zece după eliminarea lui Stevanovic, în minutul 77, când Unirea Slobozia a primit şi penalti, dar portarul gazdelor, Iustin Popescu a apărat lovitura de pedeapsă executată de Toma.

Şerbănică a stabilit scorul final în minutul 85 şi Unirea Slobozia urcă până pe locul 12, cu 15 puncte, în timp ce Oţelul e pe 7, cu 19 puncte.

OŢELUL: I. Popescu – D. Maftei (R. Tănasă 59), Stevanovic, Angha, Tomasevic – Cisotti, Zivulic, Joao Lameira – Maciel (A. Pop 59), Juric (Bourard 80), Djuric (Adăscăliţei 59). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

UNIREA SLOBOZIA: D. Rusu – Dorobanţu (Ibrian 82), Antoche, Pospelov, C. Toma – Coadă, Perianu – Afalna, Purece, Aganovic (Şerbănică 61) – Gele. ANTRENOR: Adrian Mihalcea

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și