Închide meniul

Jucătorul care a început să plângă în faţa lui Gigi Becali: „Nu-mi venea să cred!” Ce i-a transmis milionarul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 ianuarie 2024, 14:19

Jucătorul care a început să plângă în faţa lui Gigi Becali: „Nu-mi venea să cred! Ce i-a transmis milionarul

Gigi Becali scoate din primul 11 un star de la FCSB, după remiza cu U Cluj. Ce l-a nemulţumit pe latifundiarul din Pipera

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gabi Enache este jucătorul care a început să plângă în faţa lui Gigi Becali. Acesta a dezvăluit că patronul de la FCSB i-a spus că nu va mai juca la formaţia roş-albastră, moment în care a cedat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Enache este liber de contract din vară, atunci când s-a despărţit de FCU Craiova. Fundaşul a jucat la FCSB timp de doi ani, între 2016 şi 2018.

Jucătorul care a început să plângă în faţa lui Gigi Becali

Gabi Enache a fost unul dintre jucătorii de bază de la FCSB, în prima parte a perioadei sale la echipa roş-albastră. Ulterior, fundaşul a fost autorul unei ratări colosale, în derby-ul cu Dinamo, iar din acel punct, Gigi Becali a ales să nu mai mizeze pe serviciile sale.

Enache a dezvăluit că a mers la Palat pentru a-i cere explicaţii patronului de la FCSB. Latifundiarul din Pipera i-a dezvăluit jucătorului că nu va mai juca la FCSB, moment în care acesta a început să plângă.

„Țin minte, după un meci cu Dinamo, am ratat în minutul 5-6, am dat pe lângă bară și de acolo am înțeles că mi s-a tras. A doua zi, la antrenament, au venit MM și Dică și mi-au spus: `Bă, Gabi, nu te mai lasă Gigi să te antrenezi cu echipa!`. `Păi, cum așa?`. `Păi, nu știm!`. Te-am sunat pe tine (n.r.- pe Anamaria Prodan), apoi am plecat la Palat.

Reclamă

Când am ajuns, l-am sunat pe Luțu. Îmi zice: `Bă, nebunule, nu primește pe nimeni!`. `Bă, te rog eu frumos, trebuie să vorbesc cu el`. M-a primit, bineînțeles, și l-am întrebat ce se întâmplă, că nu credeam niciodată că voi fi în situația asta, că mai ratez sau că nu joc bine un meci-două, e normal.

Și nea Gigi mi-a zis direct: `N-o să mai joci, tată!`. `Păi, de ce?`. `Că așa vreau eu!`. Mi-au dat lacrimile, plângeam în fața lui, nu puteam să cred că sunt în situația aia. Totul de la o fază, eu așa cred! Am reziliat. Mai aveam 6 luni de contract și atunci a apărut treaba cu Rubin Kazan. Am renunțat la cele 6 luni de salariu, puteam să stau, luam banii”, a declarat Gabi Enache, în podcast-ul Anamariei Prodan.

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a scos un jucător din prima echipă

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a scos un jucător din prima echipă. Este vorba de David Miculescu, cel care a marcat un gol de senzaţie în derby-ul câştigat de FCSB cu scorul de 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a spus că David Miculescu nu va fi titular la FCSB pentru că a pierdut uşor o minge în derby-ul cu Universitatea Craiova.

A intrat David Miculescu și a pierdut o minge în tușă. L-a costat, nu mai joacă titular acum. La mine poți să pasezi greșit, dar cum face Olaru, să pasezi repede. Dacă stai şi dormi cu mingea la picior și ți-o fură adversarul, atunci eu gata….

La mine trebuie să ai viteză de joc. Dacă joci în viteză îmi ești prieten. Dacă dormi pe teren până vine baba cu colaci şi îi ia vârcolacii, gata, la revedere, la mine nu mai joci. Bagă baba colacii şi îi coace şi îi şi mănâncă. Poți să dai pasă la adversar, dar joacă în viteză! Dacă stai cu mingea la picior, să te întorci, nu merge așa. Cum făcea și Compagno„, a spus Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și