Închide meniul

Marius Şumudică, primele explicaţii despre scandalul cu Elias Charalambous: „I-am făcut un semn”. Ce a spus după FCSB – Rapid 0-0

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 octombrie 2024, 23:48

Reclamă
Marius Şumudică, primele explicaţii despre scandalul cu Elias Charalambous: „I-am făcut un semn. Ce a spus după FCSB – Rapid 0-0

Marius Şumudică a venit cu explicaţii despre scandalul cu Elias Charalambous, din finalul meciului FCSB - Rapid 0-0

Marius Şumudică, în timpul meciului / Hepta

Marius Şumudică a venit cu primele explicaţii despre scandalul cu Elias Charalambous, după derby-ul FCSB – Rapid, scor 0-0, din etapa a 14-a a Ligii 1. Antrenorul Rapidului a tras concluziile la finalul disputei de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a izbucnit chiar după fluierul final, când l-a văzut pe Elias Charalambous că se duce la vestiare fără să-l salute. Antrenorul Rapidului i-a cerut explicaţii şi s-a calmat cu greu.

Marius Şumudică, primele explicaţii despre scandalul cu Elias Charalambous

Am întâlnit o echipă foarte bună şi ţin să îi felicit. Ştiam ce mă aşteaptă, au jucători de calitate. Am pregătit meciul cât să nu avem probleme tactic. Ei nu au avut ocazii decât din afara careului. Nicio ocazie clară, nu şi-au creat absolut nimic.

Ţin să îmi felicit jucătorii, de când am schimbat sistemul nu primim gol. FCSB este campioana ţării, din punct de vedere tactic ne-am închis foarte bine. Şi noi am avut nişte ocazii de a marca, cred că este un scor echitabil. Mă bucur că au fost foarte mulţi fani la stadion. Ţin să felicit galeria Rapidului, nu-i uşor să faci faţă unor gazde.

Am pregătit meciul şi în funcţie de adversar. M-am uitat foarte mult, am analizat, am încercat să îl blocăm pe Olaru. Din punctul ăsta de vedere ne-am achitat de sarcini. Mă aşteptam la mai mult din punct de vedere ofensiv.

Reclamă
Reclamă

Consider că rezultatul este echitabil. Este un 0-0 care ne apropie de play-off, jucăm două meciuri acasă acum. Dacă obţinem maximum de puncte, suntem în play-off. Am preluat echipa de pe locul 14. Avem meciul de la Botoşani care este vital. Nu voi face niciun fel de rabat şi niciun fel de schimbare.

Este un tip… a fost colegul meu de cameră. Este un tip dedicat. Am fixat o întâlnire, îi cunosc echipa, mi-a fost jucător. Era dezamăgit, se aştepta să câştige… la sfârşit şi eu am fost admolestat. I-am făcut doar semn să tacă şi a crezut că l-am insultat. De asta nu a venit la salut. Rămâne prietenul meu, ştiu câtă pasiune pune. El şi Pintilii lucrează zi de zi, ei antrenează… poate să spună lumea că Gigi face.

Am luat galben… în momentul jocului m-am dus spre tuşier şi am considerat că a dat un fault foarte uşor. Nu pot să reproşez nimic, o brigadă impecabilă.

Reclamă

Gândeşte-te că e greu să vii după 2-3 ani de când nu pierde Rapidul… e o presiune enormă pentru mine. Dacă pierdeam azi… au câştigat cu Bergodi, cu Mutu… pentru mine a fost o presiune enormă„, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

Marius Şumudică, criză de nervi din cauza lui Elias Charalambous

Marius Şumudică a făcut o criză de nervi din cauza lui Elias Charalambous, după derby-ul dintre FCSB – Rapid, încheiat cu scorul de 0-0. S-a lăsat cu scandal la finalul duelului „de foc” de pe Arena Naţională.

Spiritele s-au încins însă după fluierul final al partidei. Marius Şumudică a fost surprins de camere salutându-se cu oficialii de la FCSB, printre care şi Mihai Stoica, şi a mers către zona în care ar fi trebuit să se întâlnească cu Elias Charalambous.

„Şumi” a rămas „mască” şi a făcut o criză de nervi în momentul în care a observat că Elias Charalambous plecase deja către vestiare, fără să-l salute. Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor s-a întors nervos către Şumudică şi a fost nevoie de intervenţia celorlalţi membri ai staff-urilor celor două echipe, pentru ca cei doi tehnicieni să se calmeze, fiind la un pas de bătaie.

Şi Istvan Kovacs a alergat către locul în care Elias Charalambous şi Marius Şumudică se certau. După intervenţia celorlalţi oficiali, antrenorii celor două mari rivale s-au salutat, iar Charalambous a mers către vestiare.

FCSB – Rapid 0-0

FCSB a dominat prima repriză a meciului cu Rapid, dar giuleştenii au avut cea mai mare ocazie de gol. N’Jie şi Boupendza au ratat în aceeaşi fază, din minutul 16, după o excelentă pasă a lui Petrila. FCSB a replicat la faza imediat următoare prin şutul lui Alexandru Băluţă. În minutul 30 Octavian Popescu a pasat pentru Olaru, acesta a şutat din careu, dar Siegrist şi-a salvat echipa, respingând balonul. Siegrist a intervenit din nou în minutul 45+1, scoţând de sub bară şutul lui Octavian Popescu.

Şut a deviat cu călcâiul la un corner, în minutul 51, fiind aproape de gol. Iar imediat arbitrul Istvan Kovacs a oprit meciul pentru o petardă aruncată pe teren, discutând cu căpitanii celor două echipe, Olaru şi Onea. Minutul 57 a adus o altă scurtă întrerupere din cauza unor petarde, Kovacs discutând din nou cu oficiali ai celor două echipe.

Rapid a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 76, la şutul lui Emmers, iar Daniel Popa a trimis în plasa laterală, singur cu portarul rapidist, în minutul 82. S-a încheiat 0-0, FCSB a făcut 20 de puncte şi este pe locul 6, în timp ce Rapid are 17 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, Şut, Fl. Tănase (Baba Alhassan 78) – Al. Băluţă (D. Popa 56), Miculescu (M. Ştefănescu 84), Oct. Popescu (Al. Musi 84). ANTRENOR: Elias Charalambous

RAPID: Siegrist – C. Manea, C. Ignat, Paşcanu – Onea, Kait (Emmers 37), Christensen, Borza – N’Jie (Al. Dobre 61), Boupendza, Petrila (Micovschi 87). ANTRENOR: Marius Şumudică

Cartonaşe galbene: Olaru 81 / N’Jie 47, Christensen 81, Marius Şumudică 90+3, Boupendza 90+5

Arbitri: Istvan Kovacs – Mihai Marica, Ferencz Tunyogi – Cristian Moldoveanu

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Andrei Constantinescu

Observator: Augustus Constantin

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și