Închide meniul

Mihai Rotaru, intervenţie fermă la miezul nopţii: „Trebuie să faci asta pentru a te bate la titlu!” Anunţ despre Gâlcă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 septembrie 2024, 0:08

Reclamă
Mihai Rotaru, intervenţie fermă la miezul nopţii: „Trebuie să faci asta pentru a te bate la titlu! Anunţ despre Gâlcă

Mihai Rotaru, intervenţie fermă la miezul nopţii după U Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Mihai Rotaru / Hepta

Mihai Rotaru a avut o intervenţie fermă la miezul nopţii, după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Finanţatorul Universităţii Craiova e de părere că echipa sa trebuie să intre pe una din primele 3 poziţii pentru a se lupta cu şanse reale la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Mihai Rotaru a spus că este mulţumit de Costel Gâlcă şi că nu poate fi judecat doar pe baza rezultatelor din ultima vreme. Universitatea Craiova a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie.

Mihai Rotaru, intervenţie fermă la miezul nopţii

„Problema nu e că am făcut egal la Cluj. Problema e că am pierdut la Iaşi, am pierdut cu Dinamo, nu am câştigat cu Rapid. Vom vedea cine va fi pe primele 3 poziţii la sezonul regular pentru a te putea bate cu şanse reale la campionat. Vom vedea cu ce diferenţă de puncte se va intra între primul loc şi locul 6. Sper să ne oprim la cele 4 meciuri fără victorie. Două meciuri le-am pierdut pe terenuri proaste, atât la Iaşi, cât şi pe Arcul de Triumf cu Dinamo.

Gâlcă face o treabă bună, avea o medie bună până la aceste 4 etape. La Cluj este un rezultat bun, care nici nu te fericeşte şi nici nu te întristează. Nu puteam acum după 3 meciuri să spunem că nu mai suntem mulţumiţi. Acum haideţi să vedem plusurile. Screciu a jucat 82 de minute, pentru noi este un mare plus. Ivan, după mult timp, a intrat bine în meci. Meciul următor îl vom avea şi pe Cicâldău. El este apt de joc. Amzor va juca după echipa naţională. Dac[ batem cu 5-0 sau dacă Slobozia va câştiga campionatul”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Costel Gâlcă, discurs dur după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Costel Gâlcă a avut un discurs dur după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Antrenorul Universităţii Craiova a fost extrem de dezamăgit de evoluţia echipei sale din prima repriză. Gâlcă a spus că jucătorilor săi le-a fost frică în prima repriză şi nu au arătat personalitate în joc. Pe de altă parte, Gâlcă a ţinut să îi laude pe cei de la Universitatea Cluj.

Reclamă
Reclamă

„În prima repriză ne-a fost frică, nu am avut personalitate. E o echipă care e greu de desfăcut, e bine organizată. În a doua repriză am avut ceva ocazii, am avut şi şansă la gol. Puteam să întoarcem şi rezultatul, nu e suficient cu 45 de minute. Am greşit mult, când pierzi aşa mingi uşoare e nprmal să faci schimbări. Suntem şi cu oscilaţii mari în pregătire, la unii jucători. Unii abia şi-au revenit, cum a fost Baiaram. În acest meci a fost un pic mai slăbuţ. Căutăm soluţii. Nu este ciudat pentru că dacă au luat puncte şi sunt acolo au luat pe meritul lor. E normal ca U Cluj şi Oţelul să fie acolo pentru că au omogenitate„, a spus la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

21:15

Radu Drăguşin, titular în Tottenham – Qarabag! Start întârziat la duelul din Europa League

21:00

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele de start

20:39

FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și