Închide meniul

Mihai Stoica l-a înfruntat pe Gigi Becali în timpul meciului cu Voluntari: „A vrut să facă schimbare mai devreme! Nu se poate!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 martie 2024, 22:55

Mihai Stoica l-a înfruntat pe Gigi Becali în timpul meciului cu Voluntari: „A vrut să facă schimbare mai devreme! Nu se poate!

Mihai Stoica l-a înfruntat pe Gigi Becali în timpul meciului cu Voluntari

Gigi Becali şi Mihai Stoica - Colaj Hepta

Mihai Stoica l-a înfruntat pe Gigi Becali în timpul meciului cu Voluntari. Oficialul de la FCSB a spus că i-a refuzat lui Gigi Becali cererea de a face o schimbare mai devreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluire a fost făcută de Mihai Stoica, cel care l-a refuzat pe patronul celor de la FCSB. Mai mult, oficialul de la FCSB a spus că Elias Charalambous este cel care face antrenamentele tactice cu echipa.

Mihai Stoica l-a înfruntat pe Gigi Becali în timpul meciului cu Voluntari

„Gigi voia să facă o schimbare mult mai devreme și i-am zis că nu se poate așa ceva! Echipa asta joacă, are niște trasee, pentru că se lucrează. Nu face Gigi antrenamentele. Elias lucrează toate antrenamentele tactice, nu Pintilii. Asta pentru cei pe care îi frământă aceste detalii, dacă e antrenor sau a venit doar pentru licență. E antrenor„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali a anunţat că un jucător de la FCSB va dispărea din echipă

Gigi Becali a anunţat că un jucător de la FCSB va dispărea din echipă. Este vorba despre Luis Phelipe, care a şi fost înlocuit la pauză. Phelipe a fost adus în ultimul mercato, cel de iarnă, la FCSB. Jucătorul a fost transferat de la Poli Iaşi, Becali plătind 200 de mii de euro. Phelipe e cotat la 500.000 de euro.

A rămas puțină răbdare cu Phelipe. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile. Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar. Nu merge așa. Anul ăsta nu ne putem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari. Nu mai joc cu el din prima, joc cu Baba Alhassan titular. Iar de pe bancă îl bag pe Miculescu.

Reclamă

Cu Baba am controlat jocul, nu se precipită, nu îi e teamă, nu are niciun fel de frică. Am greșit echipa de start. Pe Luis Phelipe am vrut să îl scot în minutul 25. Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Elias Charalambous, despre cele 3 modificări de la pauză: „Toate schimbările au fost bune”! Ce a vorbit în vestiar cu jucătorii

Elias Charalambous a vorbit, după FC Voluntari – FCSB 1-2, despre cele 3 modificări de la pauză. Totodată, cipriotul a dezvăluit ce a vorbit în vestiar cu jucătorii FCSB-ului. Intraţi la cabine în dezavantaj, „roş-albaştrii” au reuşit să întoarcă după pauză soarta jocului.

Florinel Coman a marcat în minutele 48 şi 54 şi a adus victoria echipei antrenate de Elias Charalambous. FCSB a revenit la 10 puncte peste Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

În primul rând felicitări jucătorilor. Am spus înainte de meci că va fi un meci foarte dificil.

În prima repriză nu am intrat în meci aşa cum trebuia. Nu am început meciul bine, am primit gol.

Am vorbit cu jucătorii la pauză să schimbăm ceva. Au devenit mai agresivi, atitudinea s-a schimbat.

(n.r: despre cele 3 schimbări) V-am spus, în prima repriză a fost vorba despre atitudine. Lipsa de agresivitate a fost principala problemă.

„Toate schimbările au fost bune”

Lucrurile s-au schimbat total în repriza a doua. Am schimbat câteva lucruri. Avem nevoie de astfel de jucători care fac diferenţa.

Trebuie să ne refacem şi ne gândim la următorul joc.

(n.r.: despre Miculescu) S-a descurcat foarte bine, dar toate schimbările au fost bune. Întotdeauna, mulţi dintre jucătorii care intră schimbă jocul. (n.r: despre eliminarea lui Pintilii) Pinti e o legendă în România, a cerut să fie respectat. Vrem să împărţim această victorie cu Pantea.

Reclamă

Va fi foarte dificil cu Petrolul, ca toate meciurile. Am spus înaintea acestui meci că va fi dificil. Trebuie să fim la nivel maxim pentru a câştiga fiecare meci”, a declarat Elias Charalambous pentru digisport.ro după FC Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și