Închide meniul

Neluţu Varga, şocat de scenele cu Dan Petrescu şi Louis Munteanu de la Ploieşti, anunţă măsuri dure: „Nu putem să ne batem joc”

Alex Masgras Publicat: 21 octombrie 2024, 12:21

Reclamă
Neluţu Varga, şocat de scenele cu Dan Petrescu şi Louis Munteanu de la Ploieşti, anunţă măsuri dure: „Nu putem să ne batem joc

Neluţu Varga, şocat de scenele cu Dan Petrescu şi Louis Munteanu de la Ploieşti, anunţă măsuri dure: "Nu putem să ne batem joc"

Louis Munteanu şi Dan Petrescu / Profimedia

Neluţu Varga a fost şocat de scenele cu Dan Petrescu şi Louis Munteanu de la Ploieşti. În prelungirile meciului Petrolul – CFR Cluj, încheiat la egalitate, scor 0-0, antrenorul formaţiei din Gruia a decis să îl schimbe pe atacantul sosit la fosta campioană vara aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deranjat de decizia antrenorului său, Louis Munteanu nu şi-a ascuns nemulţumirea şi a refuzat să dea mâna cu Dan Petrescu. Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, este de părere că ambele părţi au greşit.

Neluţu Varga, şocat de scenele cu Dan Petrescu şi Louis Munteanu de la Ploieşti: „Nu putem să ne batem joc. Amândoi sunt de vină”

În primul rând, Varga l-a pus la punct pe Louis Munteanu şi a anunţat că atacantul nu va scăpa nepedepsit după acest episod. Patronul de la CFR Cluj a declarat că nu acceptă un asemenea comportament şi că este ultima oară când i se va mai tolera aşa ceva:

„Vă spun sincer, am rămas șocat. Noroc că nu mai iau măsuri la supărare, pentru că eram în stare de orice după meci. Nu mi-a venit să cred ce s-a întâmplat la finalul acestei partide care s-a terminat 0-0. Știți că sunt direct și vă spun la fel de direct: amândoi sunt de vină!

În primul rând, vinovat este Louis Munteanu, care are o vârstă și trebuie să existe respect. Nu putem să construim nimic fără respect și fără responsabilitate. Nu ai voie tu, ca jucător, să ai asemenea comportament și asemenea gesturi față de antrenorul tău. Nu contează cum îl cheamă, cu atât mai mult cu cât este vorba despre Dan Petrescu, un tehnician care ne-a adus atâtea succese. Un om căruia nu degeaba îi spunem antrenorul-trofeu.

Reclamă
Reclamă

Nu ai voie să faci așa ceva. Nu ai cum să crești, nu ai cum să ajungi la un nivel superior cu asemenea gesturi și cu asemenea comportament. Îi transmit clar lui Munteanu că este ultima oară când mai tolerăm așa ceva. Vom vedea care este Regulamentul de Ordine Interioară, vom vedea dacă sunt prevăzute amenzi pentru așa ceva și bineînțeles că vom lua o decizie în acest sens. Dar în mod sigur Louis Munteanu nu va scăpa nepedepsit”, a declarat Neluţu Varga la fanatik.ro.

Dan Petrescu, mustrat şi el de Neluţu Varga: „Nu e posibil să scoţi cel mai bun jucător cu 40 de secunde înainte de final”

Chiar dacă nu este de acord cu reacţia deplasată a lui Louis Munteanu, Neluţu Varga consideră că şi Dan Petrescu este vinovat. Patronul echipei din Gruia nu înţelege de ce a fost nevoie ca Munteanu să fie schimbat şi consideră că nu există justificare pentru această decizie.

Mai mult, Varga nu înţelege starea lui Dan Petrescu şi îl îndeamnă să se liniştească, pentru a putea lua pe viitor cele mai bune decizii:

Reclamă

„Apoi, o vină la fel de mare o are și Dan Petrescu. Nu e posibil cu 40 de secunde înainte de finalul meciului să scoți cel mai bun jucător de pe teren. Repet, nu mai era nici măcar un minut, erau 40 de secunde. Sincer, nu am înțeles. Și dacă era accidentat, îl mai țineai 40 de secunde undeva în lateral, lângă tușă și cu asta basta. Explicația cu cartonașul nu are absolut nicio logică, atâta timp cât Louis Munteanu oricum era suspendat pentru partida viitoare.

Dan Petrescu a luat o decizie neinspirată. Nu putem să ne batem joc de o investiție de atâtea milioane de euro, peste 5 milioane de euro, probabil cea mai mare investiție într-un fotbalist în România de la Revoluție încoace. Trebuie să fim mai atenți cum gestionăm astfel de lucruri. O să vorbesc și cu Dan Petrescu, pentru că și el are o stare de supraîncărcare, de surescitare, pe care nu o înțeleg și trebuie și el să se liniștească”, a mai spus Neluţu Varga.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:41

OFICIAL! A intrat în faliment direct din grupa Ligii Campionilor: „Nu am găsit nicio soluţie”

17:39

Mihai Stoichiță a dezvăluit ce se va întâmpla cu Daniel Pancu, după reacția din meciul cu Elveţia. „Nu se poate așa ceva”

17:04

”Îmi lasă un gust amar”. Giani Kiriţă le cere socoteală dinamoviştilor după înfrângerea din derby-ul cu FCSB

17:02

Carlo Ancelotti a dezvăluit ce nu îi va cere niciodată lui Mbappe: „Prefer să facă asta! Aşa a fost de mulţi ani la Real Madrid!”

16:58

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 octombrie

16:39

Peluza Cătălin Hîldan, mesaj clar pentru conducerea „câinilor”, după Dinamo – FCSB 0-2!

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 5 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat
Citește și