Închide meniul

Octavian Popescu, schimb de mesaje în portugheză cu Luis Phelipe. Gigi Becali a dat ordin ca brazilianul să-l ţină pe bancă!

Publicat: 23 ianuarie 2024, 20:01

Reclamă
Octavian Popescu, schimb de mesaje în portugheză cu Luis Phelipe. Gigi Becali a dat ordin ca brazilianul să-l ţină pe bancă!

Octavian Popescu, schimb de mesaje în portugheză cu Luis Phelipe

Luis Phelipe şi Octavian Popescu / Colaj AS.ro/Profimediaimages

Octavian Popescu a avut schimb de mesaje în portugheză cu noul său coechipier de la FCSB, Luis Phelipe. Amândoi au fost titulari în victoria cu UTA, scor 4-0, din etapa a 22-a a Ligii 1. Totuşi, Gigi Becali a afirmat că a dat ordin ca brazilianul să-l ţină pe bancă pe Tavi Popescu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia patronului pare să nu îl fi afectat pe jucătorul de 21 de ani, care nu îi poartă pică sud-americanului venit de la Poli Iaşi. Acesta s-a amuzat, pe reţelele sociale, cu Phelipe.

Octavian Popescu, schimb de mesaje în portugheză cu Luis Phelipe

Extrema care are 7 selecţii la naţionala de seniori a României a postat, pe contul său de Instagram, două imagini făcute pe Arena Naţională.

Magico (n.r. magie)„, i-a comentat Luis Phelipe. Brazilianul a folosit şi un emoji care înfăţişează un magician.

Reacţia lui Tavi Popescu nu s-a lăsat mult aşteptată. Acesta i-a comentat tot în portugheză: „Irmão (n.r. frate)„.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Octavian Popescu (@octavianpopescu7)

Octavian Popescu a profitat de suspendarea lui Florinel Coman şi a fost titular pe postul de extremă stânga. Gigi Becali l-a anunţat însă că nu mai are ce căuta în primul 11 la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Ai văzut ce înseamnă viața asta? Acum vreo 2 ani am vorbit cu Florinel Coman și i-am zis: ‘Băi, mă doare inima, dar n-am ce să fac’. Și mi-a zis: ‘Da, nea Gigi. Sunt conștient, nu pot să joc în fața lui Tavi.

Acum 2 ani şi s-a întors situaţia. Acum e şi mai rău. Coman mai intra, ăsta nu mai intră. Nu are cum să intre! Nu poate să intre în locul lui Phelipe, Tavi… nu are cum! Ziceam să îl bag pe Coman vârf ca să joace Tavi. O să joace Phelipe acolo atacant. De aia i-am mutat, să vedem. Phelipe ştie fotbal, doar o împinge cu vârful. Uitaţi-vă să vedeţi cum pasează Phelipe. Să vedeţi cum dă el cu untul. Pac! Cum dai cu cuţitul, când e untul moale şi îl dai pe pâine.

El pune unt pe pâine prăjită. Aţi văzut cum pasează mingea? Ai văzut cum dă el pasul? Doar o împinge puţin. Aici se vede. Pe Phelipe, Coman şi Băluţă nu are cum nimeni să îi schimbe„, a declarat Gigi Becali.

Octavian Popescu, euforic după ce FCSB s-a distanţat la 11 puncte de CFR Cluj

Octavian Popescu a dezvăluit că obiectivul său din acest sezon este să cucerească titlul alături de FCSB. Mijlocaşul ofensiv a fost titular în duelul cu UTA, fiind utilizat în flancul stâng al ofensivei, pe poziţia pe care, în mod normal, evoluează Florinel Coman.

Popescu a transmis că vrea să-şi ajute echipa, indiferent de poziţia pe care evoluează. Mijlocaşul a mai declarat că îi lipseşte încrederea în propriile forţe, acesta fiind motivul pentru care a avut evoluţii modeste în acest sezon.

Am făcut o pregătire foarte bună, am avut şi un meci amical, am câştigat, legăm victoriile şi este foarte bine. Acesta este gândul nostru, să câştigăm fiecare meci, când intrăm pe teren, dăm totul. Îmi fac treaba oriunde joc, sper să o fac cât mai bine.

Mi-am propus să ajut echipa, să câştigăm campionatul, nu l-am mai câştigat de o grămadă de timp. Sunt perioade şi perioade, câteodată eşti cel mai bun, uneori eşti şi jos. Dau totul la antrenament, îmi lipseşte încrederea în mine. Golurile, un meci bun, o pasă de gol…

Reclamă

Nu am simţit presiune, nu a fost o problemă asta. Este foarte bine, suntem la 11 puncte de locul doi. De când sunt aici, nu a fost aşa niciodată. Puteam să avem mai multe. Avem o echipă foarte bună, nu este o întâmplare asta.

(N.r. Ai vorbit cu Radu Drăguşin) L-am felicitat, i-am urat multă baftă. Sunt sigur că o să facă treabă bună acolo. M-am bucurat foarte mult, e o motivaţie pentru jucătorii tineri. Şi el mi-a transmis multă baftă şi ca într-o zi să fac pasul la o echipă mare”, a declarat Octavian Popescu, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 VIDEOCatanzaro – Venezia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Meci „nebun”, decis de un penalty ratat, repetat şi transformat! 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și