Închide meniul

Rapid l-a prezentat oficial pe Borisav Burmaz! Pe ce perioadă a semnat atacantul din Serbia

Alex Ioniță Publicat: 24 decembrie 2023, 13:30

Reclamă
Rapid l-a prezentat oficial pe Borisav Burmaz! Pe ce perioadă a semnat atacantul din Serbia

Rapid l-a prezentat oficial pe Borisav Burmaz

Borisav Burmaz / Facebook Rapid

Rapid l-a prezentat oficial pe Borisav Burmaz! Formația din Giulești a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa pregătită de Cristiano Bergodi a adus un nou atacant, pentru a rezolva una dintre problemele echipei.

Rapid l-a prezentat oficial pe Borisav Burmaz! Anunțul giuleștenilor

Oficialii formației din Giulești au oficializat al doilea transfer din această iarnă. După ce l-au adus pe Florent Hasani la echipă, acum Borisav Burmaz a fost anunțat drept a doua mutare.

Atacantul sârb a fost adus de la FK Vozdovac. Acesta a este un produs al academiei celor de la Steaua Roșie Belgrad. În cariera sa a mai jucat pentru Graficar și Radnicki Kragujevac.

De-a lungul timpului a fost convocat la naționalele U17, U18 și U19 ale Serbiei. În momentul de față este cotat la suma de 1,2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

„Ghici ce ne-a adus Moșul Rapidist

Cel de-al doilea marcator din Superliga Serbiei va fi jucătorul Rapidului pentru cel puțin doi ani și jumătate!

Welcome, Borisav Burmaz!”, au notat oficialii din Giulești, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Borisav a jucat ultimul meci pentru Vozdovac pe data de 15 decembrie. Atunci a marcat o „dublă” în victoria echipei sale, cu Zeleznicar Pancevo.

Florent Hasani a anunţat ce obiective are la Rapid

Florent Hasani a anunţat ce obiective are la Rapid! Atacantul de 26 de ani din Kosovo este primul transfer oficializat de Rapid în această iarnă. El a vorbit pentru Rapid TV despre obiectivele pe care le are la formaţia din Giuleşti.

Hasani a dezvăluit că s-a sfătuit şi cu Albion Rrahmani, celălalt atacant din Kosovo al celor de la Rapid, înainte de a semna cu giuleştenii.

„Sunt aici în sfârșit! Este o plăcere pentru mine să fiu la un club ca Rapid. Am încheiat toate lucrurile pe care le avem de făcut și acum mă concentrez doar pe fotbal. Am primit mai multe oferte, dar cu Rapid am avut un sentiment venit din inimă că va fi o alegere bună.

Am analizat tot, am vorbit cu mai mulți oameni, ultimul fiind Albion Rrahmani. După aceea, am luat hotărârea că aceasta este cea mai bună decizie pentru mine. Sper că vom juca în Europa la finalul acestui sezon.

Nu am mai jucat de mult în Europa. Am urmărit partidele Rapidului și am văzut că atmosfera de aici este incredibilă. Mi-a plăcut foarte mult și abia aștept să joc în fața suporterilor”, a declarat Florent Hasani, pentru Rapid TV.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” Vezi toate știrile
Citește și