Închide meniul

„Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2024, 16:34

Reclamă
„Trebuie să primească o medalie mai mică! Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat

Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Hepta

Un jucător de la FCSB a fost criticat de Basarab Panduru, după titlul câştigat de roş-albaştri. Fostul internaţional a declarat că decarul campioanei ar trebuie să primească o „medalie mai mică”, dată fiind forma sa din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a devenit campioană matematic, cu trei etape înainte de finalul sezonului. Octavian Popescu a fost titular în duelul cu Farul, care a decis campioana acestui sezon.

Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat

Evoluţiile lui Octavian Popescu din această stagiune nu l-au convins pe Basarab Panduru, care a dezvăluit că aştepta mai multe din partea decarului roş-albaştrilor.

Fostul internaţional a declarat că Octavian Popescu are potenţial, însă forma sa din actualul sezon nu a fost una impresionantă.

„Tavi Popescu trebuie să primească o medalie mai mică. Trebuia să facă mai mult anul ăsta, o stagiune slăbuţă. Te cam ascunzi după meciurile câştigate, când câştigi meciul te uiţi altfel la jucător, dar per total trebuia mai mult din partea lui.

Reclamă

Spun asta, pentru că are calitate, ştie să dribleze, are viteză, am văzut şi azi pe partea stângă, dar n-ai cum să faci o singură fază pe meci. Meciul trecut l-am lăudat pentru faza din partea dreaptă, dar una singură, acum cea din partea stângă.

Cam puţin, că are calitate şi trebuie mai mult. Văd că are viitor, ştie să dribleze, la cinci contra doi e bun, ştie şmecherii de fotbalist şi ar putea mult mai mult. De ce dacă poţi mai mult dai foarte puţin?”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Octavian Popescu a bifat 37 de meciuri la FCSB, în acest sezon, în toate competiţiile. Decarul roş-albaştrilor a marcat doar trei goluri şi a oferit alte trei pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul

Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul! Jucătorul lui Gigi Becali a făcut spectacol pe teren, după ce roș-albaștrii au învins-o pe Farul.

„Perla” lui Gigi Becali a făcut spectacol pe teren, după fluierul final al partidei. Acesta l-a imitat pe „Dodel” Tănase și i-a repetat declarația celebră: „Bravo vouă, bă!”

„Vreau să spun şi eu două, trei cuvinte. Bravo vouă, bă! Nu mai am ce să spun, eram ameţit de la pauză, nu mai pot. Campionii, campionii, ole, ole, ole! Locul 1 venim” , a spus Octavian Popescu, citat de orangesport.ro.

Cristi Tănase a spus aceste cuvinte, care au stârnit, la momentul respectiv, amuzamentul tuturor în anul 2013, atunci când FCSB sărbătorea un alt titlu cucerit. Generația de atunci a roș-albaștrilor a făcut spectacol într-un autocar care s-a plimbat pe străzile Bucureștiului.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian Vezi toate știrile
Citește și