Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Valeriu Iftime, anunţ radical înainte de tripla FC Botoşani – FCSB: „Dacă echipa mea ia trei bătăi, aş închide clubul”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 noiembrie 2022, 9:45

Valeriu Iftime, anunţ radical înainte de tripla FC Botoşani – FCSB: „Dacă echipa mea ia trei bătăi, aş închide clubul

Valeriu Iftime, anunţ radical înainte de tripla FC Botoşani - FCSB

Gigi Becali şi Valeriu Iftime / Colaj Hepta

Valeriu Iftime face un anunţ radical, înainte de tripla FC Botoşani – FCSB. Cele două echipe se întâlnesc de trei ori în mai puţin de o lună, de două ori în Liga 1 şi o dată în Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a recunoscut că atunci când nu e implicată FC Botoşani la lupta de la vârf, susţine FCSB, Iftime a dezvăluit la AS.ro LIVE că ar fi tentat să închidă clubul dacă pierde 3 meciuri împotriva prietenului Gigi Becali.

Valeriu Iftime, anunţ radical înainte de tripla FC Botoşani – FCSB

„Părerea mea este că dacă ne bate de 3 ori consecutiv suntem pur şi simplu… nu suntem fotbalişti. Dacă echipa mea, la Botoşani, FC Botoşani ia 3 bătăi de la FCSB eu i-aş închide, aş închide clubul.

Dacă batem noi 3 meciuri, sună clopotele în toată Moldova. Sper că din meciurile astea, nu doar cel de Cupă, să scot nişte puncte şi eu. Nu e atât de bun FCSB încât în ziua de astăzi să bată pe oricine”, a spus Valeriu Iftime, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Valeriu Iftime a dezvăluit condiţiile în care ar investi la Dinamo

Valeriu Iftime a dezvăluit condiţiile în care ar investi la Dinamo. Patronul Botoşaniului ar face un pas spre Capitală în situaţia în care clubul din Ştefan cel Mare nu ar avea datorii mai mari de un milion de euro. „Acum, îţi trebuie 10 milioane de euro pentru a prelua Dinamo”, a dezvăluit omul de afaceri în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă

„Eu mi-am consumat mult timp şi energie pe fotbal. Am învăţat foarte multe lucruri. Dacă facem un calcul de a fi eficient ca acţionar şi banii pe care îi cheltuim să fie eficienţi, e clar că cea mai bună soluţie ar fi astăzi pentru un om ca mine să investească într-un club din Bucureşti. Şi cel mai important din Bucureşti ar fi Dinamo.

Problema la acest club Dinamo, pe care l-am apreciat toată viaţa mea, mai puţin în ultimii cinci ani, are nevoie de foarte mulţi bani ca să ajungă pe zero. Să iei un club precum Dinamo, ar trebui să aduci cam 10 milioane de euro. Apoi, trebuie să investeşti ani de zile pentru a ajunge pe linia de plutire. Dacă ar fi un club Dinamo acum pe care cu două milioane să îl aduci pe zero, aş putea face un lucru extraordinar.

Ar fi tentant pentru multă lume, dar trebuie analizată situaţia suporterilor. Dinamo este un club valoros prin brandul care aduce suporterii, pentru acei milioane de suporteri. 100% vine cineva la Dinamo, dacă ar fi în Liga 1 cu datorii de un milion de euro. Chiar şi în Liga 2, cu şanse de promovare. La Liga 1, ai alt plan de afaceri. La mine lucrurile sunt cam închise când vine vorba de Botoşani. Cumva şi-a atins limitele, e în Liga 1, în play-off. Să faci mai mult, îţi trebuie o infuzie de capital şi e greu să faci asta dacă nu ai în spate 20.000 de fani. Ei te obligă şi te împing pentru a face mai mult”, a spus Valeriu Iftime, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și