Închide meniul

Răbdarea fanilor a ajuns la final! Mesaj dur din partea DDB pentru Cortacero: "Îl așteptăm la aeroport!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 noiembrie 2020, 16:44

Răbdarea fanilor a ajuns la final! Mesaj dur din partea DDB pentru Cortacero: "Îl așteptăm la aeroport!"

captura foto

Fanii dinamoviști nu mai au răbdare pentru scuzele lui Pablo Cortacero

Haosul care a învăluit clubul din șoseaua ”Ștefan cel Mare” de la venirea administrației spaniole se transformă, încet încet, într-un adevărat război al declarațiilor, mănușile fiind date jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși Pablo Cortacero a reacționat într-un interviu și i-a acuzat atât pe Contra cât și pe suporteri, aceștia par să nu mai accepte niciuna dintre scuzele pe care spaniolul le aduce încă de la venirea sa la club.

DDB îl critică pe Contra: ”Are și el o parte de vină”

Andrei Gerea, fost ministru al Economiei și Energiei și membru foarte activ al programului DDB a avut câteva declarații interesante cu privire la situația de la Dinamo. El a precizat că spaniolii ar trebui să vândă și să nu se mai întoarcă niciodată în România.

”Sperăm ca domnul Contra să continue. Nu am discutat despre o schimbare de antrenor. Noi i-am cerut să dreagă busuiocul, pentru că și el are o parte de vină prin creditul acordat acestor spanioli, unor așa-ziși investitori.

El a garantat pentru ei, fără să-i caute foarte mult. A mers pe mâna lor. El, dacă pleacă, vrea bani. I-am spus să continue măcar o perioadă, să echilibreze echipa, s-o facă să câștige.

Reclamă

Dacă cere bani, clubul poate să intre în faliment. Dacă jucătorii se iau după el și cer și ei bani, clubul iar intră în faliment.

A zis domnul Cortacero că-l dă afară pe Contra? În primul rând, există un Consiliu de Administrație, un președinte nou-ales” (n.r. – Constantin Eftimescu), a declarat fostul oficial guvernamental.

DDB cere plecarea cât mai rapidă a spaniolilor de la Dinamo

”El să vândă acțiunile DDB-ului, în primul rând, și să nu mai calce în România! Și-a bătut joc de istoria acestui club, de oamenii pe care i-a adus în România! Nu are dreptul să mai vorbească despre Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Să delege pe cineva să vină aici și să ne vândă acțiunile. Dacă domnul Cortacero crede că mai poate prosti pe cineva, se înșală. Dacă el crede că poate să vină și să desființeze CA fără să aducă vreun euro, o să aibă mari surprize

Cortacero nu o să mai poată conduce acest club așa cum crede el. Îl așteptăm la aeroport. Să vedem ce se va întâmpla, pentru că atmosfera în rândul suporterilor e foarte tensionată. Pe acest om ori îl dai pe mâna poliției, ori îl faci să plece”, a declarat Gerea într-un interviu pentru Digi Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și