Închide meniul

Dan Petrescu, sfătuit să-l „fure” pe Darius Olaru de la FCSB: „Așa crești valoarea lotului!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 mai 2022, 9:10

Dan Petrescu, sfătuit să-l „fure pe Darius Olaru de la FCSB: „Așa crești valoarea lotului!

Darius Olaru e printre cei mai buni jucători de la FCSB

Darius Olaru, într-un antrenament pentru FCSB / Profimedia

Dan Petrescu e sfătuit să-l aducă pe Darius Olaru la CFR Cluj de la rivala FCSB. Ioan Ovidiu Sabău crede că formația din Gruia ar putea spera la calificarea în grupele Champions League, dacă pune mâna pe „perla” lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ai nevoie să aduci tot ce e mai bun, jucători de la FCSB dacă poţi, de exemplu. Îl iei pe Olaru de exemplu, care e cel mai bun. Aşa creşti valoare lotului, iar calitatea individuală îl ajută mult pe antrenor.

Dan Petrescu, sfătuit să-l „fure” pe Darius Olaru de la FCSB

Probabil că anumiţi jucători au şi semnat cu CFR Cluj, pentru că e nevoie să vină ceva. E important să ai lot, să poţi face faţă pe toate planurile, atât în România, cât şi în Europa. Cred că jucătorii care vor veni la CFR Cluj, vor veni ca jucători titulari, peste ce are acum CFR Cluj.

Sigur, e important ce jucători aduci, dar e important şi ce adversari întâlneşti. În turul 1, turul 2 ale Ligii Campionilor nu cred că vor fi probleme. Primele două tururi sunt uşoare, dar din turul 3 vin adversari ceva mai buni. Nu cred că sunt probleme în primele două tururi, dar apoi trebuie să ai o echipă bine formată”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, conform primasport.ro

În acest sezon, Olaru a adunat șase goluri și 12 assist-uri în 35 de meciuri disputate în Liga 1. După ultima actualizare a cotelor, mijlocașul de 24 ani a devenit al doilea cel mai valoros jucător din lotul lui FCSB, evaluat la 4 milioane de euro, după Florin Tănase, care are o cotă de 5,5 milioane de euro.

Reclamă

Darius Olaru vrea să fie vândut de Gigi Becali în Spania

În aprilie, Darius Olaru a acordat un interviu pentru LPF în care a vorbit despre planurile de viitor și a dezvăluit că  visează să se transfere în campionatul Spaniei.

„Ca stil de joc, cred că cel spaniol, deși îmi place foarte mult și campionatul englez”, a spus Olaru.

Gigi Becali l-a adus pe Darius Olaru la FCSB în ianuarie 2020 pentru 600.000 de euro, de la Gaz Metan Mediaș.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru şi Octavian Popescu, doriţi „la pachet” în Serie A

Darius Olaru şi Octavian Popescu, doi dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB, sunt doriţi în Italia de Torino. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii de la TuttoSport, care scrie că gruparea antrenată de Ivan Juric este pe urmele favoriţilor lui Gigi Becali.

„Torino privește cu interes piața românească. Printre bijuteriile Stelei Bucureşti (n.r. FCSB) urmărite sunt cei doi mijlocași ofensivi, ambii jucători de națională. Cu siguranță nu este întâmplător faptul că managerul este atent la jucătorii capabili să susțină atacul”, anunţă sursa citată.

Recent, Gigi Becali a transmis că Tavi Popescu nu mai e jucătorul său preferat. Olaru i-a luat locul. ”E cel mai bun jucător! Nu poți să pierzi cu el în echipă!”a transmis patronul de la FCSB.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și