Închide meniul

Mihai Stoica, un nou atac la rivalii de la CFR Cluj, după ce FCSB a pierdut titlul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 mai 2022, 19:24

Mihai Stoica, un nou atac la rivalii de la CFR Cluj, după ce FCSB a pierdut titlul

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, bucurie în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a lansat un nou atac la adresa rivalilor de la CFR Cluj, după ce FCSB a pierdut lupta la titlu. Oficialul de la clubul lui Gigi Becali susține că roș-albaștrii au fost echipa mai bună în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a avut un parcurs aproape perfect, cu șapte victorii în primele opt meciuri. Așa s-a ajuns ca, înaintea etapei a noua, FCSB să fie la două puncte de CFR Cluj. Roș-albaștrii deja visau la „finala de titlu” din ultima rundă, dar s-au împiedicat de FC Voluntari. CFR a devenit campioană cu o rundă înainte de finalul campionatului.

Mihai Stoica, un nou atac la rivalii de la CFR Cluj, după ce FCSB a pierdut titlul

Mihai Stoica susține că FCSB a pierdut titlul din cauza greșelilor de arbitraj.

„Pentru mine, campionatul a început în play-off. Ce a fost în sezonul regular, a fost altceva. În play-off, noi am câştigat şapte meciuri, am pierdut unul din cauza unei erori grave de arbitraj la 0-0 şi am mai făcut un egal tot din cauza unei erori de arbitraj. La noi, echipa a fost pregătită ca să joace în play-off, unde sunt punctele întregi. (n.r. – parcursul din play-off) Era suficient dacă nu erau greşelile de arbitraj”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

FCSB a acuzat că golul egalizator al celor de la FC Voluntari a fost marcat din ofsaid și că prima reușită a CFR-ului din meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, a fost de asemenea din poziție neregulamentară.

Reclamă

14 puncte a fost diferența dintre CFR Cluj și FCSB la finalul sezonului regular, cea mai mare dintre primele două clasate de când există sistemul cu play-off/play-out în România.

Cum va arăta lotul FCSB, în sezonul următor

Mihai Stoica a dezvăluit cum va fi structurat lotul vicecampioanei, în sezonul următor. Denis Haruţ, Dragoş Nedelcu, Gabriel Simion, Cristian Dumitru şi Alexandru Pantea sunt cei cinci jucători pe care MM îi aşteaptă înapoi la FCSB. Aceștia au fost împrumutați, în acest sezon, la diverse echipe.

„E devreme, dar nu e devreme, adică îl avem structurat (n.r. lotul). Nu prea cred că vor fi achiziţii. Nu consider că avem nevoie, considerăm, de la patron până la mine.

Reclamă 4 / 0/3

Deci termină contractele Vinicius, Keşeru, Burlacu. (n.r. pleacă?) Da. Vin Nedelcu şi Haruţ, se reîntorc. Avem patru fundaşi centrali cu Nedelcu şi Haruţ. Pantea vine şi dublează poziţia de fundaş dreapta şi stânga, poate juca ambele.

Mai e Simion care se întoarce de la Aris Limassol. Ar mai fi Cristi Dumitru, vedem ce facem cu el, e jucătorul nostru. Cam aştia sunt jucătorii care vin, cred că suntem destul de bine. De la anul sper să se audă mult mai mult de Musi”, a spus MM la orangesport.ro.

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB

Primul jucător la care Becali a anunțat că renunță este Claudiu Keșeru. Cu un salariu de 25.000 de euro, pe lună, fostul golgheter va pleca de la FCSB.

Din informațiile AS.ro, Gigi Becali este dispus să-l lase să plece și pe Florin Tănase, dacă suma de transfer va fi una pe placul său. Trebuie spus ca finanțatorul FCSB poate lua maxim 3.000.000 de euro pe golgheterul Ligii 1, atât cât reprezintă clauza sa de reziliere.

Tănase este, în acest moment, cel mai bine plătit jucător de la FCSB, cu 30.000 de euro, pe lună. În situația în care căpitanul roș-albaștrilor va pleca, iar lui Keșeru nu îi va mai fi prelungit contractul, cel mai bine plătit jucător de la FCSB va rămâne Florinel Coman. Acesta primește 20.000 de euro, pe lună.

Un alt jucător, cu salariu mare, care va pleca de la FCSB este Paulo Vinicius. Fundașul central era plătit cu 15.000 de euro pe lună. Deși va renunța la trei jucători importanți, Becali nu este dispus să mai transfere alții. În afară de cei enumerați mai sus, cel mai probabil, vor mai fi și alții care vor pleca de la FCSB.

Reclamă
Recomandări
  • FCSB a pierdut lupta la titlu cu CFR Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și