Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Mihai Teja, dezamăgit după Universitatea Craiova – FCSB 0-1: ”Nu a fost spectacol! Mă așteptam la mai mult!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2022, 11:28

Mihai Teja, dezamăgit după Universitatea Craiova – FCSB 0-1: ”Nu a fost spectacol! Mă așteptam la mai mult!”

Mihai Teja, dezamăgit după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

Mihai Teja, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Invitat la AS.ro LIVE, Mihai Teja s-a declarat dezamăgit după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Fostul antrenor al roș-albaștrilor aștepta mai multe goluri din partea celor mai ofensive echipe din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un singur gol s-a marcat în Bănie. Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84 și a decis derby-ul. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos.

Mihai Teja, dezamăgit după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

”A fost un meci echilibrat, nu un spectacol fotbalistic, așa cum mă așteptam. A venit multă lume să vadă acest meci. Mă așteptam la mai mult. Mai multe goluri poate. Era o miză mare. FCSB a făcut meciuri bune și trebuie să ai și noroc. Este frumos să vezi această bătălie finală în aceste două etape.

Nu ne mai gândeam la asta acum câteva luni. CFR a fost într-o scădere clară. Vedeam o echipă mult mai matură care să gestioneze diferența de puncte. Până la urmă, vor veni într-o atmosferă ostilă. Mai are două meciuri CFR, după care finala. Sper să existe această finală.

Am lucrat cu Tănase, cu Coman. Și când am fost eu am avut trei victorii împotriva Craiovei. Au fost două meciuri frumoase. În ultima perioadă, FCSB a bătut Craiova. Sunt jucători cu calitate. Mi-aș dori să joace la echipa națională și într-o cupă europeană. Grupul îți aduce valoarea individuală”, a declarat Mihai Teja, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Gigi Becali a invocat ajutorul divin după golul lui Ivan Mamut

Ivan Mamut ar fi marcat cu „călcâiul lui Dumnezeu” şi l-a făcut pe Gigi Becali să spere la o minune şi în ultima etapă, atunci când FCSB primeşte vizita lui CFR Cluj.

Nu am niciun fel de impresie față de victoria de azi, așa a vrut Dumnezeu. Când ei au două bare și noi dăm gol cu călcâiul, înseamnă că așa a vrut Dumnezeu.

Așa v-am spus și la începutul play-off-ului, că luăm titlul doar dacă vrea Dumnezeu. Deocamdată așa se pare, să vedem dacă vrea până la final„, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Toni Petrea a explicat cum de a decis să îl trimită pe teren pe Mamut, chiar dacă au apărut zvonuri că Gigi Becali ar fi făcut schimbarea.

Am trăit foarte intens, ne aşteptam la un meci dificil. Era o echipă căreia îi place să atace, care vrea să aibă posesia. Am împins din ce în ce mai mult. A venit un gol meritat, exact când trebuia, care a turnat puţin plumb. Era 0-0, trebuia să câştigăm. Ce să fac, să bag un fundaş (n.r. de ce a ales să-l introducă pe teren pe Ivan Mamut)?

Doar dacă nu simţi fenomenul ăsta nu ai cum să fii impasibili. Fiecare meci din play-off l-am considerat o finală. Sunt foarte bucuros şi fericit că am reuşit să câştigăm foarte multe meciuri. Mai avem două finale„, a declarat Toni Petrea imediat după Universitatea Craiova – FCSB 0-1.

Calculele pentru titlu din Liga 1

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Ivan Mamut a reuşit un gol fabulos, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Echipa lui Toni Petrea rămâne astfel în cărţi pentru a deveni campioana României. 

Roş-albaştrii erau obligaţi să câştige pentru a fi „la mâna lor” în finalul acestui sezon. S-au salvat in extremis pe stadionul „Ion Oblemenco” şi continuă să spere că o vor detrona pe CFR Cluj. Clubul patronat de Gigi Becali nu a mai obţinut trofeul din 2015. 

Pentru FCSB a fost a 5-a victorie la rând în campionatul României. De fiecare dată a izbutit să se impună fără gol primit. Succesul din Bănie îi apropie pe roş-albaştri la două puncte de liderul CFR Cluj. 

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB 

Reclamă

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Recomandări
  • Mihai Teja, dezamăgit după Universitatea Craiova – FCSB 0-1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și