Închide meniul

Mirel Rădoi, după ce Gigi Becali s-a plâns că CFR Cluj a mituit-o pe Voluntari. „N-aș avea nimic împotrivă dacă aceste lucruri s-ar legaliza!”

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2022, 14:18 / Actualizat: 15 mai 2022, 15:50

Mirel Rădoi, după ce Gigi Becali s-a plâns că CFR Cluj a mituit-o pe Voluntari. „N-aș avea nimic împotrivă dacă aceste lucruri s-ar legaliza!

Mirel Rădoi, după acuzațiile lui Gigi Becali

Mirel Rădoi, în cadrul unui eveniment caritabil / captură as.ro

  • Mirel Rădoi, reacție după acuzațiile lui Gigi Becali
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Mirel Rădoi a avut o reacție care îl va enerva pe nașul Gigi Becali, care s-a plâns că CFR Cluj a mituit-o pe Voluntari cu prime în valoare de 3.000 de euro ca să o încurce pe FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a spus că n-ar avea nimic împotriva această practică ar intra în legalitate.

Mirel Rădoi, după ce Gigi Becali s-a plâns că CFR Cluj a mituit-o pe Voluntari

„Mi-e greu să cred. Eu n-aș avea nimic împotrivă dacă aceste lucruri s-ar legaliza. Până la urmă nu sunt niște bani ca să pierzi, ci sunt niște bani ca să îți aperi corect șansele. Dar mi-e greu să cred că cineva poate să mai riște așa ceva după ce s-a întâmplat cu Gigi Becali. Banii ăștia îi dai unor 20 și ceva de jucători. Până la urmă, unul va vobi odată, ba cu soția, ba cu un prieten”, a spus Mirel Rădoi, sâmbătă, în cadrul unui eveniment caritabil.

Reclamă

FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Pentru a mai rămâne cu şanse la titlu, clubul din Berceni are nevoie ca CFR Cluj să nu câştige, în Gruia, cu Universitatea Craiova.

Mihai Stoica: „E caz penal!”

Mihai Stoica a făcut iureș după meciul de pe Arena Națională. Managerul general de la FCSB susține acuzațiile formulate de Gigi Becali, dar e sigur că nu se va lua nicio măsură.

Reclamă

„Nu știu dacă au jucat cumva pe o primă primită din altă parte, de la cineva care avea interes să nu câștigăm. Dacă e așa, e caz penal, dar bineînțeles că nimeni, niciodată, nu va afla asta. Indubitabil este faptul că au jucat pentru un rezultat de egalitate.

Ce informații să am, sunt SRI? Am auzit și eu, așa se aude (n.r. – referitor la acuzațiile lui Gigi Becali, că ilfovenii ar fi fost mituiți), dar nu am de unde ști. Nimeni nu va lua măsuri, nu vă faceți griji. Când Gigi a încercat să promită ca o echipă să joace corect, i s-a mărit detenția. Eu, unul, cred că ar trebui demarată o anchetă. Sunt curios dacă cei de la Voluntari au curaj să se supună probei cu poligraf. Poate 1-2 pot minți poligraful, dar 20… nu știu”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Gigi Becali: „Au avut primă de 3.000 de euro de la CFR Cluj!”

Gigi Becali a lansat acuzaţii dure după meciul care o poate lăsa pe FCSB fără titlu şi în acest sezon. Patronul FCSB a spus că jucătorii de la FC Voluntari au avut o primă de joc şi de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Hai să vedem. Valorea echipei (n.r. Universităţii Craiova) ar putea să facă diferenţa. Dacă ne luăm acum după ocazii trebuia să fie 8-2. Acum să vă spun ceva, erau ei aşa disperaţi. Nu m-am băgat să dau prime. Ei au jucat pe 1.500 de euro primă de la primărie şi 3.000 de la CFR Cluj„, a spus Gigi Becali, coform digisport.ro.

Gigi Becali a continuat cu discursul dur la adresa celor de la FC Voluntari.

Stai puţin, nu mă deranjează că le-a dat primă. Dar mă deranjează că a luat primă de la CFR Cluj. Facem un exerciţiu de imaginaţie, eşti Becali. Şi eşti la FCSB. Şi joci meci cu Voluntari care finul tău este un fel de proprietar. El comandă! Şi toată săptămâna m-am luptat ca să jucăm. Au vrut pe Giuleşti. Le-am făcut şi un favor să fie schimbat meciul. Dacă jucau mâine nu mai aveau curaj, le-am făcut un favor că era finala Cupei.

Te cerţi cu ei că nu vor să joace pe Naţional Arena. Mai câştigă şi reţetă financiară. Dai 1.500 primă în dezavantajul tău care nu ai de ce să o dai, nu are nicio logică„, a mai spus Becali.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 1

FCSB are 53 de puncte, cu unul mai puţin decât echipa lui Dan Petrescu. Universitatea Craiova nu mai poate coborî de pe podium. Voluntari e pe poziția a patra, iar Farul ocupă locul 5. Cu patru înfrângeri la rând, FC Argeş este pe ultima clasată din play-off.

1. CFR Cluj – 54 de puncte
2. FCSB – 53
3. Universitatea Craiova – 45
4. FC Voluntari – 32
5. Farul – 32
6. FC Argeş – 27

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”