Închide meniul

Rapid, aproape de a-l transfera pe Valentin Costache, de la CFR Cluj! Mijlocaşul este aşteptat de Adrian Mutu în Giuleşti

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 iunie 2022, 10:26

Rapid, aproape de a-l transfera pe Valentin Costache, de la CFR Cluj! Mijlocaşul este aşteptat de Adrian Mutu în Giuleşti

Rapid l-a transferat pe Valentin Costache, de la CFR Cluj

Valentin Costache, într-un meci pentru CFR Cluj/ Sport Pictures

Rapid este aproape de a-l transfera pe Valentin Costache, de la campioana CFR Cluj. Mijlocaşul este aşteptat în Giuleşti de Adrian Mutu, după ce a intrat în ultimele 6 luni de contract cu arădenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Costache este aproape de a semna cu Rapid. După venirea lui Dan Şucu la conducere, „giuleştenii” au ambiţii mari şi se pregătesc de noul sezon, ce urmează să debuteze pe 16 iulie. În sezonul recent încheiat, Rapid s-a clasat pe locul 9, ratând barajul pentru Conference League.

Rapid îl transferă pe Valentin Costache, de la campioana CFR Cluj

Valentin Costache este dorit în Giuleşti, iar transferul se va materializa zilele următoare, anunţă prosport.ro. Costcahe este dornic să joace la Rapid, sub comanda lui Adrian Mutu, alături de care a mai lucrat în trecut.

Transferul lui Valentin Costache la Rapid nu s-ar oficializa doar în cazul în care formaţia din Letonia, Riga, cea care şi-a manifestat interesul pentru mijlocaş, ar face o ofertă mai consistentă lui CFR Cluj.

Dan Şucu asigură un buget consistent de transferuri pentru Rapid, iar Daniel Niculae, directorul general al clubului, are posibilitatea de a face trasnferuri de la echipe de top din Liga 1.

Reclamă

Cu toate că Valentin Costache a intrat în ultimele 6 luni de contract în Gruia, „giuleştenii” nu îl vor transfera gratis pe mijlocaş, ci vor plăti o sumă de 100.000 de euro lui Neluţu Varga, anunţă aceeaşi sursă.

Adrian Mutu a mai colaborat cu Valentin Costache în perioada în care „briliantul” era selecţionerul echipei naţionale U21. La Rapid, concurenţa nu este atât de mare pe postul pe care joacă Costache, iar fostul jucător al celor de la Dinamo ar fi dispus să accepte un salariu mai mic decât în Gruia, doar pentru a bifa mai multe prezenţe. Oficialii celor de la Rapid i-ar oferi lui Valentin Costache un salariu sub 10.000 de euro pe lună.

Transferul lui Valentin Costache la Rapid apare în contextul în care Rareş Ilie urmează să îi părăsească pe „giuleşteni” în această perioadă de mercato. Mijlocaşul de 19 ani este în prezent convocat la naţionala U19 a României, alături de care evoluează la Campionatul European din Slovacia.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Costache evoluează la CFR Cluj din 2018, când era transferat de la Dinamo, în schimbul sumei de 700.000 de euro. Costache a bifat 144 de partide pentru CFR Cluj în 4 sezoane petrecute în Gruia, marcând 15 goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 14.

Rapid vrea să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor: George Puşcaş, aşteptat în Giuleşti

Giuleştenii se pregătesc pentru noul sezon, în care vor celebra centenarul. Astfel, gruparea patronată de Dan Şucu şi Victor Angelescu are obiective uriaşe, motiv pentru care vrea ca Adrian Mutu să aibă la dispoziţie cei mai buni jucători.

George Puşcaş se află pe lista Rapidului, potrivit gsp.ro. Atacantul convocat de Edi Iordănescu pentru bătăliile din Nations League încă mai e sub contract cu Reading, grupare din Championship. Sezonul trecut, acesta a evoluat la Pisa, în Serie B, unde a ratat promovarea în Serie A.

Rapid l-ar vrea sub formă de împrumut. Un transfer definitiv este exclus din cauza salariului uriaş, care ajunge la un milion de euro anual.

Cotat la 3.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, George Puşcaş a evoluat în 49 de meciuri sezonul trecut, pentru Reading şi Pisa. Acesta a marcat 10 goluri şi a oferit 3 pase decisive.

Sursa citată anunţă că Florin Andone (29 ani), aflat sub contract cu Brighton, și Kevin Luckassen (28 ani), atacantul lui Kayserispor, sunt şi ei pe lista Rapidului

Rapid a renunţat la 8 jucători

Nu mai puţin de opt jucători au părsit Giuleştiul. Mulţi dintre ei au contribuit la revenirea giuleştenilor pe prima scenă a fotbalului românesc. Anunţul a fost făcut de echipa lui Adrian Mutu.

Reclamă

„Întotdeauna despărțirile sunt grele! Am trăit clipe minunate împreună, ați pus umărul la revenirea Rapidului în prima ligă, iar pentru aceste momente veți rămâne mereu în #FamiliaRapid și veți avea un loc în inimile rapidiștilor.

8 jucători ai Rapidului își vor încheia contractul la finalul acestei luni și nu vor continua în Giulești!

Mulțumim pentru tot, băieți!

Hlistei (27) 85 meciuri / 32 goluri
Goge (30) 132 meciuri / 50 goluri
Dandea (34) 50 meciuri / 3 goluri
Bălan (32) 56 meciuri / 18 goluri
Carnat (24) 22 meciuri / 3 goluri
Alami (29) 23 meciuri / 3 goluri
Costin (37) 40 meciuri / 1 gol
Leasă (23) 2 meciuri / 0 goluri

Mult succes în continuare!”, a transmis Rapid.

Recomandări
  • Rapid este aproape de a-l transfera pe Valentin Costache
  • Valentin Costache a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și